Par tantukiem pārvēršas sievietes, kuras ziedojas citu dēļ

Nereti vīrieši jūtas piemānīti, jo apprec skaistas sievas, kuras rūpējas par savu ārieni, taču pēc kāda laika novēro, ka viņiem blakus pēkšņi skaistās sievas vietā parādījusies tante. Nevar teikt, ka sieva pēkšņi novecojusi, nē – tomēr izskatās viņa gluži kā tante.

Kā izskatās klasiskais tantuks?

Klasiskajam tantukam ir pāris liekie kilogrami un ievērojami samazināts optimistiskais skats uz dzīvi. Nepieciešamās lietas lielākoties iepērk uz atlaidēm. Visbiežāk nēsā īsu matu griezumu pa māju mīl staigāt pumpainos šortos.

Viņas ir uzņēmušās mājskolotāja lomu, bieži pēc pusdienu nobaudīšanas mēdz sevi palutināt ar kūciņu vai bulciņu. Viņu apģērbs kļuvis diezgan nesaprotams – tāds bezformīgs. No kurienes viņa vispār ir uzradusies?

Ja tiešām vēlies to uzzināt, tad ieklausies.

Par tantukiem pārvēršas sievietes, kuras nedzīvo sev. Tās ir sievietes, kuru ikdiena ir pilna ar darāmo darbu sarakstu.

Bet kas viņām liek tā rīkoties? Iespējams, tā ir pienākuma apziņa.

Vai lētas preces uz atlaidēm meklē sieviete, kurai ir nodrošināti labi dzīves apstākļi? Droši vien, ka nē. Lai par vīra atnesto algu nopirktu ēdienu, apģērbu un visas pārējās sadzīvei nepieciešamās lietas, jāprot dzīvot taupīgi.

Vai gan viņa aiz garlaicības katru dienu pārbauda bērna izpildītos mājas darbus? Viņa vienkārši vēlas, lai bērns ir sekmīgs – viņai rūp bērna nākotne.

Bet kāpēc viņa tik bieži našķojas ar bulciņām? Droši vien tādēļ, ka meklē veidus, kā ātri uzņemt enerģiju, jo laika pilnvērtīgam miegam un relaksējošām pastaigām neatliek.

Vai esiet ievērojuši, ka par tantukiem nepārvēršas sievietes, kuras ir brīvas no attiecībām un kurām nav bērnu? Tās ir sievietes, kuras var atļauties veltīt laiku rūpēm par sevi.

 

Lasi vēl: Produkti, kas satur jaunības hormonu. Citiem vārdiem – kas tev jāēd, lai tu vienmēr būtu jauna un skaista

 

Mūsdienās žurnāli tā vien skandina – beidz izskatīties pēc tantes! Izgulies, ieturi biežas, bet nelielas maltītes piecas reizes dienā, trīs reizes nedēļā apmeklē sporta zāli un veic spēka vingrojumus, tāpat divas reizes nedēļā apmeklē baseinu! Dodies pie friziera, nopērc sev jaunu apģērbu!

Taču žurnāliem nav ne jausmas, ka viņai mājās ir divi skolnieki, paralizēta vīra māte un vecāki, kuriem vajadzīgs viņas atbalsts.

Sabiedrībā pieņemts par tantukiem smīkņāt, pat nedaudz apcelt. Lai gan patiesībā dažos gadījumos šādi tantuki ir pelnījuši patiešām cienījamu attieksmi pret sevi, jo uz viņu trauslajiem pleciem turas visa pasaule.

Lai jums izdodas atrast līdzsvaru starp pienākumiem un laiku sev!

Avots: lifedeeper.ru

Pievienot komentāru