Pāvels Globa par finanšu veiksminiekiem 2020. gada beigās; kurai no zīmēm tiks “apzeltīta pildspalva”

Pēc slavenā astrologa Pāvela Globas teiktā, 2020. gada beigas būs bagātīgas ar finanšu veiksminiekiem. Daudzas zodiaka zīmes varēs lepoties ar pienācīgu naudas papildinājumu savam budžetam.

Šādas patīkamas prēmijas iemesls ir 2020. gada 12. novembra  divu augstāko planētu: Jupitera un Plutona savienojums Mežāža zīmē, ko bieži dēvē par “miljonāru aspektu”.

Lasi arī: Vīriešu Zodiaka zīmes, kuri visizteiktāk spējīgi visu mūžu mīlēt tikai vienu sievieti

No vienas puses, šī kombinācija vēsturē bieži izraisa epidēmijas un dabas katastrofas, bet, no otras puses, tā paver naudas kanālus un sniedz unikālas iespējas. Šajā aspektā cilvēkiem bieži atnāk  slava un popularitāte, kā arī lieli panākumi.

Jupiters ir laimīgo planēta, tai ir unikāla spēja paplašināt, palielināt un izplatīt visu visā pasaulē, ko tas skar ar savu enerģiju. Plutons ir augstākā planēta, kas ietekmē lielas cilvēku masas.

Šai planētai ir divas puses, no vienas puses, tā ir atbildīga par lielu naudu un lielu popularitāti, no otras puses – par dziļu un bieži sāpīgu transformāciju. Šo planētu savienojumu var novērot ne biežāk kā reizi 13 gados.

Tāpēc esiet uzmanīgs un satveriet veiksmi aiz astes. Kas attiecas uz “miljonāru aspekta” favorītiem, tie ir: Mežāži; Vērsis, Jaunava.

 

Uz patīkamu naudas pieplūdumu var paļauties arī Skorpioni, Zivis, Ūdensvīrs un Strēlnieks. Daļēji arī Lauva un Dvīņi. Vērsim, Skorpionam un Strēlniekam paveicas dubultā, jo Saules aptumsums 2020. gada 14. decembrī viņiem pavērs jaunas finansiālās iespējas.

Vērsim aptumsums aktivizēs jūsu partnera naudas, mantojuma un bankas sfēru. Un Skorpioniem būs jauni ienākumu avoti, vai arī viņiem tiks piedāvāts augstāk apmaksāts darbs. Strēlnieks, jūsu gadījumā aptumsums palielinās jūsu popularitāti un parādīs atavas iespējas plašākai sabiedrībai, kas galu galā nesīs jūsu naudas ienākumus.

Lasi arī: Sniedziet vīrietim šīs 6 lietas un kļūsiet par viņa dievieti uz mūžu

Lai arī 2020. gada beigas ir pilnas ar astroloģiskiem notikumiem, kas var nest no mums neatkarīgas korekcijas, tomēr tās ir pozitīvas.

COMMENTS

Pievienot komentāru