Pāvels Globa un Tamāra Globa sniedz savu prognozi par zīmēm, kurām tuvākajās nedēļās ir lielas iespējas un liktenīgām pārmaiņām

Populārie krievu astrologi Pāvels un Tamāra Globa snieguši prognozi par to, kuriem no zvaigžņu zīmju pārstāvjiem būs paveicies aprīļa otrajā pusē. 

Pēc viņu domām, tās būs Zemes elementu zīmes (Vērsis, Mežāzis un Jaunava), taču viņiem visiem būs jāpieliek pietiekami daudz pūļu, lai panāktu, ka veiksme ir viņu pusē. Cienīga atlīdzība gaida tos, kas gūs panākumus cīņā, bet slinkajiem nevajadzētu rēķināties ar Fortūnas labvēlību.

Lasi arī: Kāda ir tavas Zodiaka zīmes dvēseles būtība? Lūk, ko saka horoskops

Pirmās šajā sarakstā ir Jaunavas, kuru priekšā paveras iespēja satikt savas dzīves mīlestību – bet tikai tad, ja viņi neslēpjas no atklātas komunikācijas un jaunām paziņām. Finansiālā veiksme var pasmaidīt Vērsim, bet tikai tad, ja viņi nepakļaujas kārdinājumam dzīt “ātru” naudu.

Mežāzis pēc savas būtības ir patiesi universāls: vientuļajiem šīs zīmes pārstāvjiem ir visas iespējas atrast savu “dvēseles palīgu”, bet tiem, kuri ir aizņemti ar karjeru – atzinību savā biznesā. Bet, izvēloties kādu no divām dzīves jomām, astrologi iesaka tomēr koncentrēties uz darbu, un šeit, ja Mežāžiem ir nepabeigti projekti, būs labi pie tiem atgriezties un tos pabeigt.

Tamara Globa arī paredz, ka daži Mežāži saņems negaidītu dāvanu no mīļotā cilvēka, kas var ievērojami mainīt viņu turpmāko dzīvi.

 

Šķir otru lapu, lai uzzinātu kuri būs galvenie potenciālie veiksminieki 

COMMENTS

Pievienot komentāru