Pola Vokera meita ir izaugusi par skaistu dāmu un nesen nopublicēja fantastisku bildi ar Vinsa Dīzela meitu

 

Daudziem vēl svaigā atmiņā ir aktiera Pola Vokera traģiskā nāve. Šis notikums šokēja daudzus fanus visā pasaule un ap to bija izveidojies savdabīgs mistikas plīvurs. Daudzi fani bija pārliecināti, ka aktiera nāve ir aizdomīga.

Runas par sazvērestību lielā mērā likvidēja kompānija Porsche, kura beidzot paziņoja, kurš tieši ir vainojams aktiera nāvē. 

Lai arī: Izšķīries viens no Latvijas skaistākajiem pāriem

Tomēr šoreiz stāsts ir par ko citu. Pēc aktiera nāves teju visa pasaule uzzināja, ka viņam bija burvīga meita Medova, kura nu izaugusi par īstu skaistuli. Pola nāves brīdī viņai bija tikai 13 gadi. Aktieris savs dzīves pēdējos gados bija uzņēmies rūpes par savu vienīgo bērnu, un lielu daļu laika viņa dzīvoja pie tēta.

Pola viens no labākajiem draugiem bija cits aktieris Vinss Dīzels, ar kuru viņi kopā filmējās grāvēju sērijā Ātrs un bez žēlastības. Lai arī šis fakts ir plaši zināms, tomēr izrādās, ka arī Medovai ir ļoti tuvas attiecības ar Vina Dīzela ģimeni.

Lasi arī: Šo sešu zodiaka zīmju sievietes vīriešu acīs ir vispievilcīgākās

Jaunā meitene nesen nopublicējusi ļoti mīļu un skaistu bildi ar Vina Dīzela vecāko meitu Haniju Sinklēru, bildes parakstā ieliekot tekstu – “mans eņģelis”.

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk un apskatītu FOTO

COMMENTS

Pievienot komentāru