Megana Mārkla un princis Harijs iekļuvuši jaunā “skandālā” – šoreiz ir runa par karaliskās ģimenes protokola pārkāpumiem

Jauns “skandāliņš” Megana Mārkla un  prinča  Harijs dzīvēs, kuri jau atkal esot pārkāpuši britu karaļnamam svēto protokolu. Abi “vaininieki” pēdējā laikā regulāri pārkāpj šos rakstītos un nerakstītos likumus kā jāuzvedas un kas jādara karaliskās ģimenes pārstāvjiem.

 

Šoreiz jaunā ģimene esot kategoriski atteikusies no ierastās prakses attiecībā uz bērnu auklītes formas tērpu. Karaliskās ģimenes pilīs un mājvietās formas tērpi ir jānēsā visam apkalpojošajam personām un bērnu auklīte nav izņēmumu.

 

Tomēr jaunie vecāki Megana un Harijs cenšoties nepārtraukti  ieviest savus noteikumus un kārtību karaliskajā ģimenē, ziņo žurnālists Omīds Skobijs, kura ikdienas darbs ir rakstīt tieši par Britu karaļnama gaitām. Jāatgādina, ka britu karaļnamā vairums šo tradīciju valda jau gadu desmitiem vai pat simtiem.

Lasi arī: Pola Vokera meita ir izaugusi par skaistu dāmu un nesen nopublicēja fantastisku bildi ar Vinsa Dīzela meitu

Atteikšanās no trīs mēnešu jaunā zīdainīša Ārčija auklītes uniformas britu karaļnamā esot bijis īsts skandāls. Žurnālists ziņa, ka Saseksas hercogu pāris  auklīti uniformā pielīdzinājuši slavenai grāmatu varonei Mērija Popinsai, norādot, ka nekādā gadījumā nevēloties, lai viņu bērnam blakus būtu sieviete uniformā.

 

Šķir otru lapu, lai uzzinātu, ko par to zina karalienes Elizabete

COMMENTS

Pievienot komentāru