Šie 3 zodiaka zīmju pārstāvji šogad pastāvīgi mocīsies ar naudas problēmām

Strēlniekiem 2019.gadā naudas darījumos būs trīs galvenās problēmas:

Pirmā – nauda nāks, taču tas notiks nevienmērīgi. Tas var izpausties dažādi, piemēram, neizmaksās visu algu vai nesaņemsi solīto honorāru.

Otrā – Strēlniekiem sākot no aprīļa vidus līdz pat septembrim nav vēlams uzsākt darījumus, kas prasa finanšu ieguldījumus.

Trešā – lai kā negribētos to darīt, Strēlniekiem nāksies pārskatīt tēriņus un samērot tos ar patieso finanšu stāvokli. Tāpat nāksies pārskatīt ienākumu gūšanas avotus.

Vēžiem šogad var rasties sajūta, ka viņi pilnīgi un galīgi netiek galā ar finanšu jautājumiem.

Gaidāmi sarežģījumi maksājumos, pirkumos un darba pienākumos – par to parūpēsies Saturna klātbūtne. Var rasties jebkāda veidi šķēršļi, kas kavēs gūt ienākumus. Lielākās naudas grūtības Vēži piedzīvos gada otrajā pusē. Vēžiem šogad nav ieteicami darījumi ar nekustamo īpašumu un ieguldījumiem. Tāpat nevajadzētu šogad naudu nevienam aizdot.

No janvāra līdz pat novembrim finanšu stāvoklis 2019.gadā būs nestabils arī Dvīņiem. Problēmas finanšu jomā var izpausties dažādi – kāds var zaudēt naudu neveiksmīgos darījumos, cits var nesaņemt solīto atalgojumu. Jūlija mēnesī Dvīņi, ja vēlēsies, var iegūt savā īpašumā ko ļoti vērtīgu, tā kā Venera šajā laika posmā viņus no neveiksmēm pasargās.

 

Avots: dozakata.club

Pievienot komentāru