Šis pāris 8 gadus neveiksmīgi centās ieņemt bērnu, bet, kad viņi uztaisīja ultrasonogrāfijas izmeklējumu, šokā bija pat ārsts

Daudzas sievietes sapņo kļūt par mātēm. Arī Ešlija Gārnere sapņoja par savu mazuli, taču vairāku gadu garumā viņai ar vīru neizdevās ieņemt bērnu. Astoņus gadus Ešlija kopā ar savu vīru Taisonu veica izmeklējumus, ārstējās un sapņoja par kopīgu bērniņu.

Viņi bija gatavi uz daudz ko, lai piepildītu savu sapni par kopīgu mazuli. Ārsts Ešlijai uzstādīja diagnozi-endometrioze. Tā ir saslimšana, kuras gadījumā dzemdes gļotādas šūnas nonāk vai veidojas ārpus to normālās atrašanās vietas – dzemdes.

Pāris beigās nolēma izmēģināt mākslīgās apaugļošanas iespējas, lai piepildītu savu sapni par kopīgu mazuli.

Ešlijai nācās regulāri braukt uz slimnīcu, veikt sāpīgas injekcijas un regulāri taisīt ultrasonogrāfijas izmeklējumus.

Papildus viņa dzēra vitamīnus. Ešlijas pašsajūta nebija laba, jo no veiktajām injekcijām parādījās spēcīgas galvassāpes.

Medikamentu ietekmē Ešlijas organismā nobrieda vienlaikus vairākas olšūnas. Ārsts olšūnu punkcijas rezultātā paņēma 16 nobriedušas olšūnas.

Pēc pāris dienām ārsts paziņoja, ka pēc apaugļošanas izdevies iegūt 2 embrijus. Lai palielinātu iespējamību tikt pie mazuļa, ārsts nolēma pārnest abus embrijus uz dzemdi.

Pāris vēlējās iemūžināt dienu, kad ārsts viņiem paziņos jaunumus par to, vai grūtniecība ir iestājusies, tāpēc viņi iepriekš sarunāja fotogrāfu.

Ziņas bija pozitīvas, Ešlija bija stāvoklī un viņi no laimes apraudājās.

Taču ultrasonogrāfijas apskates laikā konstatētais šokēja visus! Pāris gaidīja četrīšus!

Bija noticis neticamais!

Pēc 9 mēnešiem pasaulē nāca četras meitenītes un abi laimīgie vecāki saprata, ka šī ir visīstākā Dieva dāvana.

Avots: vranya.net

Pievienot komentāru