Slaveni iemīlējušies pāri, kuri aizgājuši no dzīves vienā dienā

Dažreiz liekas – kas gan var būt romantiskāk kā iemilēties, nodzīvot kopā dzīvi un nomirt vienā dienā? Bet dzīve mēdz būt daudz prozaiskāka kā jebkurš romāns, kas raksturo ideālas attiecības. Šodien jums pastāstīsim par slaveniem pāriem, kuri nāvi piedzīvoja kopā, bet nav zināms vai viņi vēlējās šādas dzīves beigas.

Ādolfs Hitlers un Eva Brauna

Адольф Гитлер и Ева Браун

20. gadsimtā šis pāris bija kļuvis par vispretrunīgāk vērtētāko savienību. Šķita, ka nežēlīgais un ciniskais Fīrers nespēja mīlēt. Bet, kad viņš 40 gadu vecumā satika 17 gadus veco Braunu, kura tajā brīdī bija fotogrāfa asistente, viņš iemīlējās.

Jā, diez vai viņu attiecības bija ideālas. Mīlētāji gandrīz visu laiku pavadīja kopā – ceļoja, devās uz kino. Tajā pašā laikā uz ofciāliem pasākumiem Hitlers turpināja vest Gēli Raubālu, bet Eva to zināja un palika Hitleram uzticīga. Tik uzticīga, ka pat vairākas reizes mēģināja atņemt sev dzīvību.

Lasi arī: Pēc kādiem jautājumiem pirmajā randiņā no vīrieša jābēg? Atbild psihologs Pāvels Rakovs

Ties vienu reizi Eva nerīkojās tā, ka Hitlers viņai bija licis – viņa nebēga no Berlīnes, kaut arī zināja, ka beigas ir tuvu. Un tikai tad Hitlers novērtēja viņas lojalitāti un viņu apprecēja. Kā vīrs un sieva viņi bija precēti vienu dienu, jo 1945. gada 30. aprīlī abi izdzēra indi un nomira.

Šķir otru lapu un lasi tālāk!

COMMENTS

Pievienot komentāru