Slaveni iemīlējušies pāri, kuri aizgājuši no dzīves vienā dienā

Bonija un Klaids

Бонни и Клайд

Noziedznieki, kuri darbojās 20. gadsimta 30. gados Amerikā, ieskauj romantika. Tik daudz grāmatu un filmu ir tapušas par godu pārim, lai gan realitātē viņi nemaz nebija tik nekaitīgi kā tiek pasniegti.

Jaunieši satikās kādā ballītē. Bonija jau bija precējusies, bet ilgi kopā ar vīru nedzīvoja. Viņa bija apprecējusies 15 gadu vecumā, bet vīrs oficiālu šķiršanos neiesniedza. Turklāt bijušā vīra tetovēto vārdu viņa nelikvidēja un līdz pat mūža beigām turpināja valkāt laulības gredzenu.

Bonija un Klaids iemīlējās acumirklī un viņu aizraušanās ar bīstamību ieveda viņus kapā. Sākumā viņi aplaupīja veikalus un degvielas uzpildes stacijas. Vēlāk Bonija nolēma, ka laiks ķerties pie “nopietnākiem darbiem” un viņi organizēja nopietnāka rakstura laupīšanas, automašīnu zādzības, pat slepkavības.

Lasi arī: Ja baidies zaudēt darbu COVID-19 pandēmijas laikā: Kā aizstāvēt savas tiesības

Ilgu laiku gangsterus neizdevās notvert, bet 4 gadus pēc tikšanās policijai izdevās viņus sagūstīt. Viņu mašīnā tika iešautas aptuveni 160 lodes – 60 no tām trāpīja Bonijai, bet 50 Klaidam.

Kerolīna Besseta-Kenedija un Džons Fitdžerals Kenedijs-jaunākais

Кэролин Бессетт-Кеннеди и Джон Фицджеральд Кеннеди-младший

Džona Kenedija dēls un “Calvin Klein” publiciste bija viens no skaistākajiem 20. gadsimta beigu pāriem. Viņu attiecības aizsākās 1994. gadā un divus gadus vēlāk viņi apprecējās. Jau kopš attiecību sākuma prese viņu durvju priekšā bija vienmēr, lai dalītos jaunākajās tenkās.

Pāra starpā radās nesakaņas, jo, dēļ jauniegūtā vārda, Karolīnai bija problemātiski iegūt darbu, savukārt vīrs nesaprata, kāpēc sieva vēl nevēlas bērnus.

1999. gadā pienāca liktenīgā diena, kad pāris kopā ar Karolīnas māsu lidoja uz kāzām. Džons vadīja lidmašīnu un tā avarēja. Viņš bija zaudējis kontroli un lidmašīna iegāzās okeānā.

Princese Diāna un Dodi Als-Fajeds

Принцесса Диана и Доди Аль-Файед

Cilvēku siržu karaliene visu savu dzīvi bija sapņojusi par vienkāršu laimi.Šķiet, ka apprecoties ar Anglijas troņa mantinieku princi Čārlzu, viņa izvilka laimīgo biļeti. Bet Pelnrušķītes stāsts bija murgs. Vīrs nevarēja aizmirst savu mīlestību pret Kamillu Pārkeri un Diāna saprata, ka cīņa par mīlestību ir bezjēdzīga un padevās. 1996. gadā pāris šķīrās.

Dažus mēnešus pēc šķiršanās viņa sāka satikties ar Ēģiptes miljardieri un attiecības viņu starpā attīstījās ļoti strauji, lai arī viņi tās ārkārtīgi centās slēpt.

1997. gada pēdējā vasaras dienā pāris Parīzē centās tikt vaļā no uzmācīgajiem paparaci, bet auto zaudēja kontroli. Dodi nomira notikumu vietā, bet Diāna divas stundas pēc tam. Izdzīvoja tikai princeses miesassargs. Par vainīgu tika atzīts autovadītājs, kura asinīs tika atrasta alkohola klātbūtne.

Valērija Harmalovs un Irina Smirnova

Валерий Харламов и Ирина Смирнова

Viens no slavenākajiem pasaules hokejistiem Valērijs satika savu sievu kādā Maskavas restorānā. Irina bija tikai 19 gadus veca un amizanti, ka meitene slaveno hokejistu neatpazina, bet noturēja viņu par taksistu.

Mīlētāji drīz sāka dzīvot kopā un viņiem piedzima dēls, bet vēlāk arī meita. 1981. gada augusta beigās viņi cieta autoavārijā, kurā gāja bojā.

COMMENTS

Pievienot komentāru