Slavenības, kuras cietušas no dzīvesbiedru vardarbības (+FOTO)

Krisam Braunam piespieda piecu gadu nosacīto sodu.

Рианна после побоев Криса Брауна

Madonna

Madonna un viņas bijušais vīrs Šons Penns joprojām ir draugi. Dziedātāja pat vīrieti sauc par “galveno dzīves mīlestību”. Kas nebeidz pārsteigt, jo tad, kad abi bija pāris, Šons Penns pastāvīgi sita Madonnu. Dziedātāja patstāvīgi zvanīja policijai un ātrajai palīdzībai, reiz viņa pati ieradās slimnīcā un lūdz palīdzību, jo vīrs viņai bija iesitis ar beisbola nūju pa galvu.

1989. gada 28. devcembrī tas pārvērtās par murgu. Tajā dienā viņš bija piedzēries un sasēja Madonnu ar galda lampas vadu. Viņš sievieti sita, plēsa viņas matus un izvaroja. Madonna izglābās tikai dēļ tā, ka Šons dzērumā aizmiga.

Lasi arī: 15 lietas, ko dara gandrīz visas sievietes, bet to neatzīst

Шон Пенн и Мадонна

Ambera Hērda

Narkotikas, alkohols, konflikti, vardarbība – Ambera Hērda šķiršanās prāvā atklāja, ka laulība ar Džoniju Depu drīzāk līdzinājusies trillerim. Tagad Ambera bijušo dzīvesbiedru sauc par “monstru” un apsūdz viņu ārkārtīgā nežēlībā. Un ir iemesli: foro ar sasistu seju vienmēr paliks par piemiņu šiem brīžiem.

Эмбер Херд после побоев Джонни Деппа

“Viņš man meta ar karafi. Tad mētāja pa istabu pārējās lietas, sita ar kulakiem pa sienu, bet pēc tam iesita man. Viņš mani rāva aiz matiem tik stipri, ka izrāva veselu kušķi. Es cīnījos pretim, bet viņš man iesita pa pakausi un aiz matiem vilka sev līdzi. Katru reizi, kad viņš mani notrieca, es piecēlos un ieskatījos viņam acīs. Tad es teicu, ka vairs nevar samierināties ar viņa uzvedību un aizeju,” Ambera sīki aprakstīja pēdējo starpgadījumu.

Эмбер Херд

Kristīna Agilera

Dziedātāja Kristīna Agliera ir saskārusies ar vardarbību ģimenē vairākkārt. Bērnībā viņu sita tēvs (viņš esot fiziski ietekmējis arī Agileras māti) un vēlāk dzīvesbiedrs Džordans Bretmans. 2010. gadā Agilera nonāca slimnīcā ar sasistu lūpu un pa muti tecēja asinis. Bretmans slimnīcā ieradās kopā ar Agileru un apgalvoja, ka viņa ir nokritusi, bet daudzie sasitumi un skrambas liecināja par ko citu. Pēc izrakstīšanās no slimnīcas Agilera iesniedza šķiršanās pieteikumu.

Джордан Брэтман и Кристина Агилера

Haidena Penetjerī

Attēlu rezultāti vaicājumam “хайден панеттьери”

Pēc šķiršanās no Vladimira Kļičko Heidena sāka satikties ar aktierie Braienu Hinkersu. Aktieri slavenu padarīja nevis viņa lomas, bet gan vardarbīgā izturēšanās: viņš dzēra, iekļuva kautiņos un reiz pat uzbruka savam tēvam.

Bet 2019. gada pavasarī Braiens pacēla roku pret Haidenu. Viņi abi atpūtās bārā, kad izcēlās strīds, viņi nolēma doties mājās, tad viņš trīs reizes iesita sievietei pie mājas sliekšņa. Viņai pa degunu sāka plūst asinis un kaimiņi, dzirdot kliedzienus, izsauca policiju. Kamēr policija bija ceļā, vardarbība turpinājās.

“Viņai zem acs bija zilums, un uz kakla varēja redzēt nospiedumus: acīmredzami viņš bija sievieti žņaudzis. Visas rokas bija zilumos,” vēlāk tiesā liecināja policists.

Хайден Панеттьери и Брайан Хикерсон

Pamela Andersone

Saistīts attēls

“Viņš ir briesmonis!” Pamela nebeidz atkārtot, kad viņai jautā par attiecībām ar futbolistu Adilu Rami. Sākumā viņi šķīrās, bet tad Pamela deva viņa otro iespēju… Un burtiski dažas dienas vēlāk sekoja nākamais konflikts. Viņš Pamelu bija sitis tik stipri, ka bija nepieciešama ārstu iejaukšanās. Vēlāk Andersone iesiastījās organizācijā, kas iestājās pret vardarbību ģimenē.

Памела Андерсон и Адиль Рами

COMMENTS

Pievienot komentāru