Vairāk nekā 50 skaistuma industrijas profesionāļu piedalījās pavasara skaistuma pasākumā EXPO BEAUTY MEETUP 2019

No 22. līdz 24. martam Rīgā, universālveikalā ELKOR PLAZA, norisinājās krāšņs Latvijas skaistuma industrijas pasākums EXPO BEAUTY MEETUP 2019. Unikālais meetup formāts ļāva pasākuma apmeklētājiem nepiespiestā gaisotnē uzzināt visu par jaunumiem un tikties ar kosmetoloģijas, estētiskās un reģeneratīvās medicīnas, permanentā grima, nagu servisa un friziermākslas speciālistiem, kā arī apmeklēt starptautiskas klases stilistu un vizāžistu meistarklases.

«Otrais EXPO BEAUTY MEETUP norisinājās ļoti veiksmīgi. Publikai piedāvājām ne tikai lieliskas meistarklases un pazīstamu Latvijas speciālistu lekcijas, bet arī iepazīstinājām ar jauniem un harismātiskiem lektoriem, kuru uzstāšanās jau saņēmušas ļoti daudz pozitīvu atsauksmju. Turklāt bija patīkami “paplašināt apvārsni”, dodot vārdu medicīnas jomas pārstāvjiem, jo skaistuma industrija ir cieši saistīta arī ar rūpēm par veselību, » pastāstīja EXPO BEAUTY pārstāve Alīna Beļenkina.

EXPO BEAUTY MEETUP 2019 laikā ar savu profesionālo pieredzi dalījās stiliste Viktorija Poleckiha, skolas BELKA dibinātāja Ella Bačarova, vizāžistes un frizieres Anna Jazelle, Jūlija Mongolka, Oļesja Pavļuka un Viktorija Breikša, top kolorists no Erevānas Eduards Kazarjans, bizīšu frizūru meistare Diāna Greiža, sporta ārste un nutricioloģe Larisa Golubeva, uztura speciāliste Anda Radziņa, dermatologi Laura Valeine, Olga Zaikovska, Natālija Gerula, kosmetoloģe Irina Feldberga, psiholoģijas doktore, pedagoģijas maģistre Elisa Mihailova (Igaunija) un citi.

Pirmo reizi EXPO BEAUTY MEETUP apmeklētāji varēja iepazīties ar inovatīvu produktu Gold Collagen – īstu jaunības un skaistuma eliksīru no Japānas!

Estētiskās medicīnas un veselības jomu EXPO BEAUTY MEETUP 2019 pārstāvēja speciālisti no ERA ESTHETIC, Panacea Premium, PRF Klīnika, VCA Aiwa Clinic, Biofarmacija, Agetis Supplements un TAO centrs.

Meetup programmas kosmētikas bloku pārstāvēja Gopestetika, Victoria Crown, Studio Belle (Mediblock), Mimiko, Mirra Lux, Beauty Jar, Wycon, Micabella Cosmetics, POSH, Casablanca Shop, Nanoasia, Beauty Imagine Space, CANNI u.c., kā arī Beautiful Face Forever permanentā grima speciālisti.

Šogad EXPO BEAUTY MEETUP 2019 pulcēja vairāk nekā 50 Latvijas un ārvalstu skaistuma industrijas pārstāvju, bet nākamgad organizatori sola plašāku programmu un daudz vairāk interesantu pārsteigumu.

Pievienot komentāru