“Bagātnieces sejiņa”: plastikas ķirurgs atklāj 2019.gada skaistuma tendences sieviešu vidū

Mode ir mainīga un gana kaprīza savās izpausmēs, tā pastāvīgi mainās tādos tempos, ka pat modīgākās dāmas teju nespēj izsekot visām jaunākajām modes tendencēm.

Šobrīd Instagram vietne ir guvusi milzu popularitāti, un jau labu laiku atpakaļ ir pārvērtusies par vietni, kur katrs, kuram ir tāda vēlme, var atrādīt visus savus dabas dotumus un ne tikai.

Arī plastikās ķirurģijas tendences šādā veidā tiek ietekmētas. Ja agrāk priekšroka tika dota dabiskam skaistumam, tad šobrīd arvien populārāks kļūst mākslīgais skaistums.

Tūkstošiem meiteņu vēlas līdzināties tādām Instagram dīvām, kā Kailijai Dženerei, Emilijai Ratajkovski vai Kimai Kardašjanai. Un jā, plastikas ķirurgi, ja viņiem tiek lūgts, palīdz īstenot sieviešu sapņus līdzināties kādai no viņām.

 

Patiesībā, skaistuma industrijā parādījies jauns trends – “bagātnieces sejiņa” (angļu valodā – Rich Girl Face), un tieši tas ir šī gada trends.

Plastikas ķirurgs Dirks Kremers no Lielbritānijas teic, ka, lai panāktu sev vēlamo rezultātu, sievietes galvenokārt izmanto trīs veidu manipulācijas savu sejas kontūru uzlabošanai:

filleru injekcijas – sejas kontūru uzlabošanai un grumbu korekcijai;

ķīmisko pīlingu– procedūra, kuras pamatā ir ādas virsējā slāņa attīrīšana un daļēja nolobīšana;

botulīna injekcijas.

 

Lasi vēl: Kā likt tavai sejas ādai mirdzēt-fantastisks ieteikums

 

Tāpat ārsts teic, ka šī tendence īpaši populāra ir 20-29 gadus jaunu sieviešu vidū, kuras vēlas līdzināties, piemēram, tādām Instagram dīvām kā Kailijai Dženerei, Emilijai Ratajkovski vai Kimai Kardašjanai.

Ja agrāk tika slēpts, ka sieviete apmeklē speciālistu, lai uzlabotu savu sejas kontūru, tad šobrīd par to tiek runāts daudz un bez kautrēšanās.

Kā jums šķiet – cik ilgs būs šis skaistuma trends “bagātnieces seja”?

Avots: fabiosa.ru

COMMENTS

Pievienot komentāru