Zaļo acu maģija – izrādās, ka tieši zaļo acu īpašnieces ir pašas viltīgākās

Pētījumi liecina, ka zaļo acu īpašnieces pēc rakstura ir pašas viltīgākās. Sievietēs, kurām ir zaļas acis, mājo divējāda enerģija – gan donora, gan vampīra.

Tieši tādēļ viņas ir apveltītas ar izturību, spītību, stabilitāti un mērķtiecību. Viņas sev izvirza konkrētus mērķus un mērķtiecīgi iet uz to – ceļā pārvarot jebkurus šķēršļus.

Zaļo acu īpašniecēm piemīt spēcīga harizma, viņas ir labas organizatores. Dažas, neskatoties uz savu popularitāti, necenšas ieņemt līdera lomu, bet labprāt saglabā par sevi cienījama cilvēka iespaidu.

Zaļo acu īpašniecēm piemīt augsta profesionalitāte, darbs vienmēr tiek padarīts teicami. Lēmumus nesteidz pieņemt strauji, bet gan vairākkārt visu apdomā, pirms saka gala vārdu.

Taču jāteic, ka cilvēkus ar zaļām acīm nav viegli izprast – šodien viņi var būt vieni, bet rīt – pavisam citi.

Cilvēkiem ar zaļām acīm ir laba intuīcija. Tieši tādēļ ekstrasensi un pareģi nereti ir ar zaļām acīm. Viņi spēj manipulēt ar cilvēkiem.

Reizēm zaļo acu īpašnieki pēc dabas ir maigi, kurus dažkārt apkārtējie var sākt izmantot, taču jāteic, ka jebkurā gadījumā nebūs tā, ka kāds spēs viņiem “uzkāpt uz galvas”. Viņi ir pietiekami augstās domās par sevi, lai ko tādu pieļautu. Pēc būtības viņi ir uzticīgi cilvēki.

 

Lasi vēl: Neaprakstāmi gards vistas filejas un dārzeņu sacepums-vienkārša recepte

 

Sievietes ar zaļām acīm ļoti nopietni attiecas pret mīlestību, tāpēc savu otru pusīti var meklēt visu dzīvi. Pēc dabas viņas ir maigas, labsirdīgas un jūtīgas.

Šādus cilvēkus bieži mēdz salīdzināt ar kaķiem, jo ārēji viņi ir nesatricināmi un neatkarīgi līdz brīdim, kad ir pārliecinājušies par jūsu uzticību.

Un kādā krāsā ir tavas acis?

 

Avots: vranya.net

Pievienot komentāru