Vientuļā māte – tas vēl nav spriedums. Šī sieviete prata tikt galā ne ar vienu vien dzīves sagādāto pārbaudījumu

Andželai izdevās izcīnīt smago cīņu ar vēzi un savu pieredzi viņa atspoguļoja savā grāmatā “Atdzimšana”. Grāmatā viņa dalījās ar savas dzīves svarīgākajiem notikumiem, tajā skaitā par gūtajām mācībām, ko apguva, agri dzemdējot savu pirmo bērnu. Tāpat grāmatā rakstīja par savu biznesa ķērienu un gūto pieredzi, strādājot savā uzņēmumā NewME.

Andžela Bentone:

-Mani jau gadiem aicināja rakstīt grāmatu cerībā, ka es rakstīšu par uzņēmējdarbību. Ķīmijterapijas laikā es beidzot sajutu nepieciešamību sākt to rakstīt, taču ne par biznesu es gribēju rakstīt. Es gribēju rakstīt par cilvēku, kurš stāv aiz biznesa.

 

Lasi vēl: Sieviete laida pasaulē bērnu ar spermas donora palīdzību, bet pēc tam uzzināja, kurš ir bērna tēvs

 

Slimība iemācīja man visupirms padomāt par sevi. Nereti cilvēki dod priekšroku veiksmīgai karjerai nevis personīgajai dzīvei. Mana lielākā dzīves mācība, ko tajā laikā guvu, viena otru neizslēdz. Tik daudzi cilvēki domā, ka panākumi – tā ir nauda, taču tas tā gluži nav. Nauda – tā ir blakusparādība. Sākumā ir svarīgi saprast, ko katram no mums nozīmē lieli panākumi, un tikai pēc tam jāpieliek visi spēki, lai to sasniegtu.

Šobrīd Andželas vārds parādās žurnāla Ebony top 150 ietekmīgāko cilvēku sarakstā, top 100 valdzinošāko uzņēmēju sarakstā, kas apkopots Goldman Sachs versijā, tāpat viņa ietilpst Marie Claire 50 ietekmīgāko sieviešu sarakstā.

 

Avots: vsegda-zhelanna.ru

Pievienot komentāru