Viņiem neko nevar noskaust. Kurām zodiaka zīmēm piemīt spēcīgs enerģētiskais lauks

Cilvēka enerģija ietekmē visas dzīves jomas. Ja tā ir novājināta, tad viņam ir grūti pretoties. Cilvēks kļūst neaizsargāts pret slimībām, pakļaujas kāda cita negatīvās enerģijas ietekmei. Un pamazām viņa dzīve pasliktinās, problēmas nāk viena pēc otras.

Un otrādi, ir noteikta cilvēku kategorija, kurai nevar uzspiest savu gribu. Sveša ļauna acs uz viņiem nekad neiedarbosies. Un ļaundaris saņem pretēju efektu, un viss negatīvais viņam atgriežas. Cilvēkiem, kas dzimuši zem vairākām zodiaka zīmēm, dabiski ir aizsargājoša barjera.

Ir gandrīz neiespējami viņus ietekmēt, uzspiest viņiem savu gribu. Bieži vien viņi pat netic ļaunajai acij. Galu galā šīs zodiaka zīmes nekad nav piedzīvojušas ļaunas acs ietekmi. Viņu pašu enerģija nomāc jebkādu ietekmi no ārpuses.

Dvīņi

Šī zīme var pārveidot sarunu partnera enerģiju savā labā. Viņš uzņem negatīvismu uz sevi un nekavējoties sāk daudz runāt. Nav svarīgi, ko viņš saka, viņa runas straume ir bezgalīga. Dvīnis viegli sarunājas ar jebkuru. Sarunu procesā viņš negatīvo pārnes uz citu personu, atbrīvojot sevi.

Lasi arī: Glābējs atklāj, kādi pirms 23 gadiem bijuši princeses Diānas pirmsnāves vārdi

Pats nemaz to nenojaušot, sarunu biedrs lēnām aizmirst to, ko gribēja un vēlējās, viņš pakļaujas Dvīniem, apzinīgi pieņemot viņa gribu un absorbē pats savu negatīvismu.

Un otrādi, Dvīņi praktiski neuztver citu cilvēku izteikumus un lūgumus. Viņam ir pilnīgi vienalga, ko saka cilvēks, galvenais ir pēc iespējas ātrāk izteikties, tādējādi uzliekot necaurlaidīgu enerģijas aizsardzību.

Dvīnim nevar uzspiest savu gribu. Viņš jutīsies pārliecinātāks katru minūti, un viņa acu priekšā uzlabosies garastāvoklis.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk un uzzinātu pārējās zīmes

COMMENTS

Pievienot komentāru