Vīrieša frāzes, kas liecina par to, ka viņš ir garlaicīgs un dumjš

Pārākuma mēģinājums: “Vai es tev teicu, ka tu esi dumja?”

Īss prāts liek meklēt trūkumus citos un izgaršot tos. Ne visai gudri vīrieši var izsmiet bailes un kompleksus. Plāni mati, resnas kājas, ādas pigmentācija, dzīvesveids, vaļasprieki – viss, kas iziet no rāmjiem, var tikt izsmiets un kritizēts. Šāda nepieklājība parāda visai aprobežotu un rupju vīrieti. 

Pārliecība par savu taisnību: “Esmu vīrietis, un man ir taisnība”

Kā zināms, nav bezjēdzīgākas nodarbes, kā strīdēties ar muļķi. Viņš neuztver argumentus, agresīvi attiecas pret kritiku, uzskatot, ka eksistē tikai viņa taisnība. Viņš ir gatavs strīdēties līdz nelabumam – pie tam, ja strīdā sieviete paliek pie savām domām, par muļķi viņš noturēs tieši viņu. Sievietes viedoklis nekad netiek ņemts vērā. Psihologi sirsnīgi iesaka izvairīties no tādiem večiem, kas uzskata, ka viņiem ir tiesības noniecināt sievieti un ignorēt viņas viedokli.

Lasi arī: Svarīgi signāli vecākiem: 9 pazīmes, ka jūsu bērns ir depresijā un ko ar to darīt

Šaurs pasaules redzējums: “Sievietes pienākums ir dzemdēt/ mazgāt/ gatavot”

Garlaicīgs un dumjš vīrietis neredz pustoņus. Katra sieviete, kas dara kaut ko ne tā, kļūst viņam par izsmieklu. Viņa pasaules redzējumā ir precīzs skaidrojums tam, kas sievietei ir jādara un ko darīt viņa nedrīkst. Un ticiet, viņš par katru cenu centīsies šo viedokli uzspiest jebkuram, kurš viņam iebildīs.

Velnišķīgs egoisms: “Ko tu vēl no manis gribi?”

Muļķība ir cilvēka īpašība, kas visspilgtāk izpaužas egoismā. Dumjš vīrietis ir koncentrējies tikai uz sevi un savu labumu. Viņu neuztrauc, kādā situācijā viņš nostāda cilvēkus, kas notiks ar viņa draugiem, tuviniekiem un pat tiem, kurus viņš mīl. Viņš ir egoistisks, vienaldzīgs, attālināts no citiem. Tas skaidri norāda uz to, ka ar šādu kavalieri nevajadzētu veidot neko kopīgu. Ja vīrietis rūpējas tikai par sevi, bēdziet no viņa, cik ātri vien varat.

Dumji vīrieši atņem spēkus un bojā dzīvi – tā apgalvo psihologi. Protams, nevajag savu paziņu izsvītrot no dzīves, ja jūs atradāt kaut kādu līdzību, bet arī ignorēt šo trauksmes zvanu nedrīkst. Izvēlieties vīriešus apzināti, un jūsu dzīve kļūs daudz patīkamāka. 

COMMENTS

Pievienot komentāru