6 veselības zelta noteikumi no japāņa, kurš izārstēja sevi pats

Kacudzo Niši vēl agrā bērnībā noteica nāvējošu diagnozi – zarnu tuberkuloze un limfātisks plaušas iekaisums. Ārsti bija pārliecināti, ka viņš nodzīvos tikai līdz 20 gadiem. Taču Niši nodzīvoja garu un pilnvērtīgu dzīvi. Viņš radīja savu veselības Sistēmu, kuru tagad pielieto visā pasaulē.

Niši vienmēr ir teicis, ka viņa Sistēma – tas ir liels viņa pārbaudītu atveseļošanās metožu apkopojums. Tās ir ņemtas no pasaules medicīniskajām un garīgajām praksēm un Kacudzo laikabiedru pētījumiem. Tāpēc rezultātā ir sanācis nevis vienkārši padomu apkopojums, bet vesela filozofija.

Niši veselības Sistēma ietver sevī vairākas metodikas, kuras ir jāapgūst paralēli: pareizi ēst, pareizi kustēties, pareizi elpot, sakārtot kontaktus ar dabas stihijām, uzstādīt pareizu enerģijas apmaiņu savā ķermenī un ieviest dvēseles mieru un harmoniju. Bet pirms tam ir jāiegaumē 6 veselības zelta noteikumi.

Lasi arī: Vīrieša frāzes, kas liecina par to, ka viņš ir garlaicīgs un dumjš

1.Noteikums. Cieta gulta

Kacudzo Niši bija pārliecināts, ka visu slimību pirmsākumi rodas no skriemeļu samežģījumiem. Tie rodas pie greizas stājas, kuru nemaz nav tik viegli izlabot. Pamēģiniet nostāties pie sienas un pieskarties tai ar pakausi, lāpstiņām, ikriem un papēžiem. Un nostaigāt tā visu dienu.

Horizontālā stāvoklī uz cietas virsmas mugurkauls ieņem dabisku stāvokli: pakausis, lāpstiņas, ikri un papēži pieskaras virsmai.

Šķir otru lapu un lasi tālāk!

COMMENTS

Pievienot komentāru