“Nekad neupurējiet sevi vīrieša labā!” Par ko sievietes brīdināja Karls Lāgerfelds

Dažreiz šķiet, ka laipns, simpātisks un pieticīgs cilvēks šajā dzīvē neko nevar sasniegt. Jo labsirdīgi cilvēki bieži atsakās no savas vietas zem saules dēļ citiem. Tā patiesībā ir liela problēma!

Panākumiem bagāti cilvēki, kuri izveidojuši iespaidīgus uzņēmumus un kapitālus, ļoti bieži ir sīkumaini, ciniski un izdevīguma cilvēki. Pie šiem cilvēkiem var pieskaitīt Koko Šaneli, Kristianu Dioro un arī Karlu Lāgerfeldu. Jā, modes pasaule nekad nebūs salīdzināma ar sasniegumiem medicīnas un izglītības jomā, bet no šiem cilvēkiem tāpat ir daudz, ko mācīties.

Lūk, trīs Karla Lāgerfelda dzīves “noteikumi”, kurus viņš bija mantojis no savas mātes. Viņa acīmredzami bija gudra sieviete.

Lasi arī: 6 veselības zelta noteikumi no japāņa, kurš izārstēja sevi pats

Pirmais noteikums

“Mums ir jādara tas, kas mūs dara laimīgus. Naudu var uzskatīt par veiksmi – tas, kurš vairāk nopelna ir malacis. Tā ir kļūda. Ja jums sagādā prieku strādāt ciemata veikalā, strādājiet. Jums ir tikai viena dzīve.”

Par naudu nevar nopirkt laiku, kad garas stundas pavadiet vietā, ko nemīliet tikai dēļ naudas.

Otrais noteikums

“Ja jūs sākat kritizēt laiku, kurā dzīvojat, tad jūsu laiks ir pagājis.”

Diezgan asa piezīme par tiem, kuri dzīvo pagātnē. Viss ir mūsu rokās.

Trešais noteikums

“Nekad neupurējiet sevi vīrieša dēļ. Pretējā gadījumā no jums nekas nepaliks pāri. Taupot savu enerģiju, jūs varat to atdot pa mazumiņam, bet daudziem. Tiem, kuri jums būs vajadzīgi rīt. Un pēc tam. Atdodot sevi visu, jūs sevi izpostīsiet. Ne visiem ir lemts piedzimt par Māti Terēzi.”

 

COMMENTS

Pievienot komentāru