Zēns izdomāja jaunu veidu, kā miskastes grozā visērtāk ievietot miskastes maisu-interneta sensācija

Internetā plašu popularitāti ieguvis īss video, kurā mazs zēns no Ķīnas parāda veidu kā ērti miskastē ievietot miskastes maisu. Dara viņš to nedaudz savādāk, kā mums ir ierasts, tāpēc daudzi interneta lietotāji to sauc par īstu laifhaku.

Bet nu par visu pēc kārtas..

Droši vien lielākā daļa miskastes maisus papīrgrozos ievieto sekojošā veidā:

Reti kurš ir aizdomājies par to, vai šo darbību var padarīt ērtāku. To ir pierādījis kāds zēns no Ķīnas, kurš miskastes maisu grozā ievieto savādāk. Skaties:

Esi pārsteigts? “Man ir 41.. man ir 41 gads un es par to nebiju nekad iedomājies!”, “Draugi, pierādījums tam, ka Ķīna mums ir aizsteigusies priekšā!”

Taču neiztikt arī bez kritikas-kā vienmēr. Atrodas arī tādi personāži, kas teic, ka šādi ir rīkojušies visu savu dzīvi, bet nav uzskatījuši par nepieciešamu ar to padalīties, un tagad aicina-piešķiriet man par to Nobela prēmiju!

Taču paši vērīgākie teic, ka šis triks darbojas tikai ar miskastēm, kurām sānos ir caurumi, jo pretējā gadījumā miskastē esošais gaiss neļauj to izdarīt. Miskastes lielākoties ir bez caurumiem.

Arī tam ātri tika rasts risinājums. Izveidojiet pāris caurumus miskastes sienā ne pārāk tuvu apakšai-lai mitru atkritumu dēļ tā nekļūst slapja, un droši izmanto ideju ērtākai miskastes maisa ievietošanai.

Avots: jaboltusha.ru

Pievienot komentāru