Zvaigznēs ierakstīta mīlestība – paši saderīgākie zodiaka zīmju pāri

VĒRSIS UN VĒZIS

Attiecībās starp šīm zodiaka zīmēm, valda saticība, mīlestība un harmonija. Viennozīmīgi vissaderīgākais tandēms zodiaku zvaigznājā.

VĒRSIS UN JAUNAVA

Savienība, kas ierakstīta debesīs. Vērsis un Jaunava papildina viens otru ideāli, kas ir galvenais stūrakmens viņu attiecībās.

VĒRSIS UN SKORPIONS

Šo abu zodiaka zīmju pārstāvjiem parasti ideāla saderība gultā, un ārpus tās.

VĒRSIS UN MEŽĀZIS

Visveiksmīgākā savienība – viņi viens otru pievelk gan garīgi, gan fiziski. Neko pielikt, neko atņemt!

Lasi arī: TESTS: Kura no sievietēm jums liekas visvecākā? Lūk, ko jūsu atbilde atklāj par raksturu!

VĒRSIS UN ZIVIS

Šo zodiaka zīmju pārstāvji labi saprotas, tomēr mēdz saskarties ar zināmām nesaskaņām, kas saistītas ar Vērša praktisko un Zivju sapņaino dabu. Ja atradīsiet līdzsvaru, tad viss izdosies!

DVĪŅI UN LAUVA

Attiecības parasti sākās ar draudzību, kas lēnām var pāraugt daudz nopietnākās attiecībās, kas savukārt pāraug laulībā.

DVĪŅI UN SVARI

Katras zodiaka zīmes pārstāvis papildina attiecības savā veidā – Svari dod līdzsvaru un mieru, savukārt radošais Dvīnis gādā par to, lai abiem nekad nebūt garlaicīgi.

DVĪŅI UN STRĒLNIEKS

Abi mīl piedzīvojumus un pēc tiem tiecas. Ja viens otram uzticas, tad viss ir kārtībā!

DVĪŅI UN ŪDENSVĪRS 

Lai gan abu starpā ir daudz strīdu un nesaskaņu, tas nekaitē abu attiecībām. Galvenais ir neapvainoties par sīkumiem un spēt rast kompromisu.

LASI ARĪ: 4 Zodiaka zīmes ar kurām būt attiecībās ir ļoti sarežģīti

VĒZIS UN JAUNAVA

Nosvērtas un pozitīvas attiecības. Jaunavas pielāgošanas spējas palīdz tikt galā ar allaž kaprīzo Vēzi, kura nedrošība brīžiem neļauj ieraudzīt labo. Jaunava ir spējīga sniegt Vēzim patstāvības sajūtu attiecībās.

VĒZIS UN SKORPIONS

Vieno kopīgas intereses un aizraušanās, bet ja vien dod vaļu saviem smagajiem raksturiem attiecības līdzinās orkānam, kas nones visu savā ceļā.

VĒZIS UN MEŽĀZIS

Patstāvīgie strīdi abu starpā, cīņa par varu, un nespēja ieklausīties savā partnerī noved pie attiecību izjukšanas.

VĒZIS UN ZIVIS

Attiecības nav vieglas, bet ja vien abi ir spējīgi rast kompromisu un ziedot kaut ko otra labā, attiecības ir harmoniskas un pilnas mīlestības un mīļuma. Abi saprotas no pusvārda.

LAUVA UN SVARI

Īsts zelta pāris – lieliski prot atrisināt jebkādus konfliktus, kas radušies viņu starpā. Attiecības ir vieglas un harmoniskas, un pats galvenais tās ir patstāvīgas. Svari, ir viena no vispiemērotākajām otrajām pusītēm Lauvai.

LAUVA UN STRĒLNIEKS

Abus vieno piedzīvojumu un avantūras. Ja vien abi piestrādā pie attiecību nostiprināšanas ir spējīgi izveidot dzīvot spējīgu savienību.

LAUVA UN ŪDENSVĪRS

Abu pievilkšanās un harmoniskās attiecības parasti ir visai īslaicīgas – līdz ko pirmās dzirksteles apdziest abi dodas katrs uz savu pusi un atpakaļ vairs neatskatās.

Lasi arī: 5 Zodiaka zīmes, kuras ir vismīlošākie partneri attiecībās

JAUNAVA UN SKORPIONS

Attiecības būs veiksmīgas,  ja vien abi spēs apvaldīt savas ambīcijas spēs izveidot veiksmīgas attiecības. Var izveidoties lieliskas darba attiecības.

JAUNAVA UN MEŽĀZIS

Veiksmīgu attiecību pamatā ir līdzsvars un pacietība. Tā kā Jaunava un Mežāzis, uz dzīvi skatās objektīvi, tad ir spējīgi pārvarēt jebkuru šķērsli, kas rodas abu ceļā.

JAUNAVA UN ZIVIS

Grūti iedomāties tik atšķirīgas zodiaka zīmes kā šie abi – Jaunava un Zivis ne tikai skatās uz šo pasauli no dažādiem rakursiem bet arī viņu izpratne par to kas ir veiksmīgu attiecību pamatā kardināli atšķiras. Ja meklē izaicinājumus, tad ir vērts izmēģināt!

Lasi arī: 4 Zodiaka zīmes, kuras ir pašas nežēlīgākās

SVARI UN STRĒLNIEKS

Attiecības veido pakāpeniski, bet parasti tā ir veiksmīga savienība, kurā galvenokārt dominē tādas īpašības, kā mīlestība, draudzība un vienots skatījums uz pasauli.

SVARI UN ŪDENSVĪRS

Viena no veiksmīgākajām savienībā tās pamatā ir kopīgu plānu veidošanas kaisle un rūpes vienam par otru.

SKORPIONS UN MEŽĀZIS

Abu attiecības ir ilglaicīgas un veiksmīgas pateicoties spēcīgajām jūtām, kas valda abu starpā.

SKORPIONS UN ZIVIS

Interesantas attiecības – ļoti kaislīgas un piesātinātas. Tomēr Skorpionam būtu jābūt saudzīgākam.

STRĒLNIEKS UN ŪDENSVĪRS

Attiecību galvenie stūrakmeņi ir vieglums, draudzība, avantūrisms un savstarpēja izpratne, kas palīdz izveidot ļoti spēcīgu un ilglaicīgu savienību.

Lasi arī: 2 Zodiaka zīmes, kuras baumo vismazāk – viņiem riebjas tenkas

MEŽĀZIS UN ZIVIS

Šim pārītim neviens kalns nav par augstu un neviena jūra par dziļu. Lai ko arī šie abi neieplānotu kopīgiem spēkiem viņi ir spējīgi realizēt pat visneprātīgākos sapņus.

Raksts sagatavots pēc ārzemju preses materiāliem

COMMENTS

Pievienot komentāru