10 pazīmes, ka jūs esat saticis radniecīgu dvēseli

Noskaidrojiet, vai starp jūsu tuvākajiem cilvēkiem ir kāds patiešām tuvs cilvēks. Radniecīga dvēsele – ne obligāti tava otrā pusīte. 

Ir sajūta, ka esat pazīstami veselu mūžību

Jūs nesen iepazināties, bet izliekas, ka pazīstat viens otru jau no dzimšanas. Dažas jūsu dzīves detaļas ir tik ļoti līdzīgas, ka rodas iespaids, ka esat kopā uzauguši. Jūsu viedokļi par svarīgām lietām sakrīt. Un tas rada komforta un tuvības sajūtu.

Jūs saprotat viens otru

Visbiežāk, bez papildus jautājumiem, jums ir skaidrs, ko otrs cilvēks vēlas pateikt. Vairumā romantisku un draudzīgu attiecību gadījumos, žestu un zīmju sistēma rodas vairāku gadu garumā. Bet ir daži cilvēki, kas ienāk jūsu dzīvē jau sagatavoti un pareizi interpretē to, ko vēlaties pateikt. Tas visu padara vienkāršāku, jo nevajag lieki tērēt laiku paskaidrojumiem. Tomēr nevajadzētu gaidīt telepātijas seansu. Ja jums kaut ko vajag, pasakiet par to. Tā būs labāk, nekā gaidīt no cilvēka rezultātu, bet pēc tam apvainoties, ka viņš nav jūs sapratis.

Atšķirības jūs nevis sanaido, bet vieno

Pat dvīņi, kas ir ļoti līdzīgi izskatā, atšķiras pēc raksturiem. Ko gan gaidīt no svešiem cilvēkiem. Protams, jūsos ir polāri atšķirīgas īpašības. Bet pats par sevi saprotams, ka jūs tās neizmantojat kā iemeslu strīdiem. Atšķirības raksturos un uzvedībā ļauj jums mācīties vienam no otra, padarot katru no jums pilnīgāku.

riddhisinghal6/ elegant romance, cute couple, relationship goals ...

Jūs esat līdzjūtīgs

”Kopā priekos un bēdās” – tie nav tukši vārdi, šī formula strādā gan mīlestībā gan draudzībā. Empātisks cilvēks spēs saprast, ko jūt draugs, kas nonācis nelaimē. Bet patiešām tuva cilvēka nelaime tiek pārdzīvota kā savējā.

Prieki jūs satuvina

Ja ar nelaimēm viss ir skaidrs, tad ar priekiem viss nav tik vienveidīgi. Just līdz kādam, tas ir samērā viegli, bet dalīt prieka brīžus ir sarežģītāk. Ja jūs patiesi spējat priecāties par otru un nejust skaudību, nepārvērst sasniegumus sacensībā, nepadarīt otra sasniegumus nevērtīgus un ja tas ir abpusēji, tad tādas attiecības ir zelta vērtas.

Jūs varat būt tāds, kāds esat

Parasti pie iepazīšanās, cilvēks grib izlikties labāks nekā ir. Savas dīvainības mēs glabājam priekš tiem, ar kuriem esam tuvi. Mēdz būt arī tā, ka pat ar tuvākajiem mēs atveramies ne līdz galam. Tā ir piesardzība: parādot sevi no neparastās puses, cilvēks var saskarties ar izsmieklu, pārmetumiem, apvainojumiem un tas ir nepatīkami. Ar radnieciskām dvēselēm mēs jūtamies tik ļoti atslābuši, ka nebīstamies būt tādi, kādi esam.

Lasi arī: Meitene no ielu tirgotāja nopirka gredzenu ar milzīgu stikla akmeni par pavisam zemu cenu. Juvelieris ieteica pārbaudīt ”akmentiņu”

Jūs viegli pieņemat drauga trūkumus

Attiecībām var pievērsties dažādi. Visbiežāk tās ir ierasts tos novērtēt no viedokļa, cik daudz cilvēku tajos iegulda, ko viņi dara, cik daudz viņi ir gatavi mainīt. Bet jūs varat vērsties, no otras puses: starp jūsu mīļajiem vienmēr ir cilvēki, kuri ir mazāk kaitinoši nekā pārējie. Jūs viegli iedzīvojaties vienā teritorijā, jūsu ieradumi nav pretrunā viens pret otru, bet doma, ka jums labāk būt vienatnē, praktiski  neienāk prātā.

Jūs esat kopā, jo tā gribat

Galvenais, kas jūs saista, ir vēlme būt blakus, nevis ārējie apstākļi. Ja no vienādojuma atņemsiet kopējo hipotēku, kopējo uzņēmējdarbību vai citas saistības, jūs joprojām kontaktēsieties, un ne labāk, ne sliktāk kā tagad.

Jūsu strīdi nav pasaules gals

Jūs, tāpat kā visi citi, strīdaties, bet pēc tam ātri salabstiet. Pirmkārt – jums otrs ir ļoti dārgs, lai kaut kādu nesaskaņu dēļ iznīcinātu attiecības. Otrkārt – jūs atzīstat drauga tiesības uz savādāku viedokli. Treškārt – pat strīda karstumā, jūs neatļaujaties otram sist pa vissāpīgākajiem punktiem. Pateicoties tam attiecību skaidrošana nebeidzas ar plaisu tajās, bet jūs vienkārši pārkāpjat pāri konfliktam un ejat tālāk.

Jūs vienkārši ziniet, ka tas ir viņš vai viņa

Tas izklausās subjektīvi, bet vai pašam jēdzienam ”radniecīga dvēsele” ir kāds sakars ar faktiem un loģiku? Ja jūs skatieties uz kādu cilvēku un redziet viņā uzticamu pavadoni, bez kura jūs nebūtu tāds, kāds esiet, tad citi pierādījumi nav vajadzīgi.

COMMENTS

Pievienot komentāru