Meitene no ielu tirgotāja nopirka gredzenu ar milzīgu stikla akmeni par pavisam zemu cenu. Juvelieris ieteica pārbaudīt ”akmentiņu”

Vairums cilvēku, kas iepērkas komisijas veikalos, meklē kaut ko īpašu un unikālu par zemām cenām. Krekli, vecas grāmatas, putekļainas vecas vāzes – to sauc par retumu.

Tā kā visas lietas ir lietotas, ir grūti atdalīt graudus no pelavām. Tāpēc, kad angliete ieskrēja ielu tirgū un nopirka skaistu gredzenu, viņa bija pārliecināta, ka rotaslieta lieliski papildinās daudzus viņas skaistākos tērpus. Tikai daudzus gadu desmitus vēlāk viņa saprata, ka ir nopirkusi pavisam kaut ko citu, par ko nemaz nenojauta.

Viens mīļš atradums ielu tirgū

Ja jūs kaut reizi esat bijis ielu tirgū, izpārdošanā garāžā vai arī pavadījuši ļoti daudz laika savā mīļākajā komisijas veikalā, tad jūs zināt kas ir jādara. Lielu daudzumu laika šajos antikvariātos patērē šķirojot atrasto no galīgiem krāmiem, kas izdeguši no cigaretēm. viens atradums var izmainīt visu jūsu dzīvi.

Bet tas nav tas, ko domāja kāda anonīma angliete 1980 gados, kura iegāja ielu tirgū. viņa meklēja kaut ko pavisam unikālu.

Lasi arī: Kardašianu ģimene pirms un pēc plastiskajām operācijām

Precīzāk, viņai vajadzēja rotas lietas, un viņa mēģināja atrast to, kas viņai patīk. Daudz rotu bija vienkārši izliktas milzīgā konteinerā pie ceļa. Rocies un meklē! Kaklarotas bija uzvērtas uz makšķerauklas tieši virs trauka ar gredzeniem, auskariem un ķēdītēm.

Viena rotas lieta pievērsa meitenes uzmanību. Stikliņu šķirošanas laikā viņa uzmanību pievērsa masīvam gredzenam. Kā jau daudzas lietas ielu tirgū, izstrādājums bija diezgan vulgārā stilā.

Gredzens viņai atgādināja bižutēriju, kas derēs kā rotājums pie kāda viņas tērpa. Samaksājusi apmēram 10 mārciņas par savu jauno dārgumu, meitene devās mājup, nemaz nedomājot par to, cik patiesībā ir ieguvusi no šī pirkuma.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

COMMENTS

Pievienot komentāru