2017. gada Caterham Seven Harrolds specizlaidums – auto, kurš vairumam cilvēku būs par dārgu!

Caterham Seven Harrods Edition
Caterham Seven Harrods Edition

 

Pašlaik ir vismaz seši Seven līnijas modeļi, taču Caterham pēdējos gados ir palaidis vairākus specizlaiduma Seven. Nesen britu firma atklāja nākotnē gaidāmo specizlaiduma Seven, kas saukts par Harrods Edition. Gluži kā tā vārds paredz, to iedvesmoja augstākajam sabiedrības slānim paredzētais veikals, taču svarīgāk ir tas, ka Harrods Edition atzīmē Caterham personalizācijas programmas pirmo izlaidumu.

 

caterham-seven-harro_1600x0w

 

Caterham Seven ir allaž bijis viens no tiem auto, kuru ir salīdzinoši viegli personalizēt, jo katrs modelis tiek salikts ar rokām pēc pircēja iegribām. Līdz ar to Harrods Edition sevī iekļauj piekļuvi diezgan smalkai personalizācijai. Priekšējais panelis, interjērs, sēdekļu pārklājums, krāsojums, personalizācija jaunajam modelim sasniedz tādu pakāpi, ka, ja ir vēlme, var sēdekļu pārklājumā pat iešūt auto īpašnieka vārdu.

 

Sākotnēji aplūkojot, Harrods Edition neizskatās diez ko atšķirīgs no Seven 420S, uz kura tas ir balstīts, taču krāsu pārklājums, kurā tas ietīts, nav pieejams standartmodeļa paletē. Radīts speciāli šai mašīnai, krāsojums balstīts uz Harrods zīmola krāsas un tiek dēvēts par Harrods Zaļo. Harrods Edition sevī ietver arī pilnu vējstiklu, sānu logus un uzliekamu jumtu.

 

Šādi izskatās Harrods Edition interjers
Šādi izskatās Harrods Edition interjers

 

Iekšpusē Harrods Edition interjers sastāv no sēdekļiem, kas noklāti ar bēškrāsas ādu, kas labi saskan ar izsmalcinātā izskata koka paneli, tikmēr ātruma pārslēga kloķi rotā burts „H” zelta krāsā. Tieši tas pats burts ir iegravēts aizdedzes atslēgā. Jaunais izlaidums sevī iekļaus ar paklāju noklātu auto grīdu, unikālu instrumentu klasteri, sildītāju un firmas Momo stūri.

 

Harrods firmai par godu iegravētais burts H
Harrods firmai par godu iegravētais burts H

 

Zem Harrods Edition priekšējā pārsega lūkojoties, saprotam, ka par spīti izmainītajam izskatam, būtībā šis ir standarta Seven 420, kas nozīmē, ka tam ir tieši tas pats 2,0 litru četrcilindru dzinējs. Šī auto dzinējs spēj no sevis izspiest 210 zirgspēkus un ieskrienas no 0 līdz 100 kilometriem stundā tikai 4 sekundēs, savukārt maksimālais ātrums šim auto ir 219 km/h. Harrods Seven ir pieejams tikai un vienīgi no Naitsbridžas (Knightsbridge) veikalā un izmaksā diezgan padārgi (60 tūkstošus Lielbritānijas mārciņu, jeb aptuveni 67 tūkstošus EUR), līdz ar to, šis auto noteikti ir domāts tikai tiem, kuriem naudas ir pietiekami, lai atļautos personalizētu auto.

 

 

Pievienot komentāru