5 darbības, pēc kurām sievieti droši var pamest!

Pēc kādas rīcības un darbībām mēs varam runāt par atvadām? Senāk šādā rīcība bija jebkura cilvēka un vīrieša cieņas aizskaršana. Mūsdienās situācija ir pilnīgi atšķirīga.

Neatkarīgi no tā, ka prasības ir gājušas mazumā. Dzimumu nevienlīdzības vairs nav, dzīves vērtības ir mazinājušās un ne uz to labāko pusi. Tas bieži vien ir novedis pie tā, ka vīrietis par nesaprot, kur tad sieviete ir šķērsojusi sarkano līniju.

Lūk, mūsu laiku skarbā realitāte un 5 darbības, pēc kurām no sievietes var droši šķirties:

Lasi arī: 4 lietas no bērnības, kas salauž vīrieti vecumā

1.Pastāvīgi pazemojumi, biežas un nepamatotas skarbas piezīmes

Ja jūs ikdienā saskaraties ar šādu attieksmi, tad labāk attiecības ir neturpināt. Ja jūsu saziņa pārvēršas nepārtrauktās kritiskās piezīmēs, kas aizskar jūsu personību, tad tas vienkārši nozīmē to, ka jūs nenovērtē un maz ticams, ka kaut kas mainīsies.

2. Negatīva attieksme pret jūsu vidi

Piemēram, sieviete neciena jūsu bērnus no iepriekšējās laulības, nerūpējas par viņiem. Pastāvīgi nosoda tavu ģimeni par viņu izturēšanos. Un jūsu profesiju, kas nav prestiža un nenes iecerētos ienākumus. Tas liek domāt, ka otrai pusei esat pilnīgi vienaldzīgs un laiks “tīt makšķeres”.

фото из Яндекс.картинки

3. Jūsu kopējo naudu tērē tikai sev

Šī situācija parāda to, ka jūs tikai izmanto. Ar rozā brillēm to ir grūti pamanīt. Pievērs uzmanību tam, cik bieži sieviete rūpējas par jums, kā viņa pret jums izturas, vai viņa domā par to vai jums ir pietiekoši daudz naudas? Ja viņa to neievēro, tas nozīmē, ka grūtā dzīves situācijā jūs paliksiet viens.

4. Mēģinājumi vīrietu padarīt par ēzeli

Tas var parādīties dažādos veidos. Katra sieviete meklē savu pieeju, bet, ja pamanāt, ka jūsu vārdam vispār nav nekādas nozīmes, ar jums manipulē, ka sieviete vēlas jums atņemt personīgo telpu un “pabāzt zem tupeles”, ir laiks pārvērtēt attiecības.

5. Maldināšana

Ir sievietes, kuras melo acīs skatīdamās, jo viņām tā ir izdevīgāk un viņai ir vienalga par to, ko tas nodara otram. Šādas attiecības nenoved ne pie kā laba. Ja jūsu prasījumi pēc godīguma vienmēr tiek ignorēti, tad visticamāk, ka laiks aiz sevis aizvērt durvis.

фото из Яндекс.картинки

Nesteidzieties izdarīt pārsteidzīgus secinājumus. Atcerieties, ka, atstājot sievieti vienu reizi, jūs, iespējams, jūs viņu pazaudēsiet pavisam. Bet iemīlējušies cilvēki bieži ir gatavi piedot visu izredzētajam, nemaz nenojaušot, ka viņi tiek izmantoti!

COMMENTS

Pievienot komentāru