50 lietas, no kurām jums vajadzētu atbrīvoties līdz nākamajai dzimšanas dienai

Ja atbrīvosieties kaut no viena vai dažiem punktiem līdz nākamajai dzimšanas dienai, tad tas būs iesākums jaunam ceļam un startam pēc kura tik ļoti alkstat. Reiz vecmāmiņa deva man padomu, ka ikreiz kā sāku dusmoties, tā man jādara viss iespējamais, lai no savām dusmām atbrīvotos. Šodien aicināsim jūs darīt tāpat!

Tā kā jūs šodien es te, kāpēc tērēt enerģiju un laiku dusmām. Ir lietas, ko ir laiks atstāt pagātnē, līdz pienāk jūsu nākamā dzimšanas diena.

1.Atlaidiet to, kas traucē jums smaidīt un attīstīties.

Dzīve ir domāta baudīšanai, nevis ciešanām. Ejiet to ceļu, kas ved uz priekšu. Un jūs vienmēr varat darīt kaut ko tādu, kas liek smaidīt.

2.Atbrīvojieties no visiem saviem uzskatiem un zināšanām, un atstājiet tās sev aiz muguras.

Kad nobriestam un kļūstam vecāki, mēs aizvien vairāk saprotam to, ka ir lietas, kas jāatstāj pagātnē. Dažreiz – aiziet ir kā spert soli uz priekšu.

Lasi arī: Sieviete zem spilvena atrada drauga bijušās fotogrāfiju. Viņš vēl nekad tā nebija smējies!

3.Atlaidiet jūtas, kas neļauj jums pietiekami ātri attīstīties.

Neatkarīgi no tā, cik kļūdas pieļaujat, vai cik lēnu virzāties uz priekšu, jūs esat tālu priekšā tiem, kuri neko nemēģina savā dzīvē mainīt.

Секреты счастья по-английски

4.Atbrīvojieties no domas, ka jums ir tik daudz ko zaudēt.

Galu galā jūs taču nevēlaties žēloties par tām lietām, kuras neesat un esat paveicis. Labāk dzīvot dzīvi, kas piepildīta ar notikumiem, nevis jautājumiem.

5. Pārtrauciet raizēties par to, ko citi domā par jūsu dzīvi.

Atcerieties, ka tad kad rasktīsiet savu dzīves stāstu, tas nepavisam nebūs līdzīgs internetā publicētajam, tāpēc neļaujiet citiem kontrolēt sevi.

Šķir otru lapu un lasi tālāk!

COMMENTS

Pievienot komentāru