6 frāzes, kas no pacietības izvedīs jebkuru vīrieti

Neviena no mums nevēlas savu mīļoto kaitināt, taču nereti frāzes pašas laužas ārā no mutes, kā rezultātā vīrietis noslēdzas un dialogs izpaliek.

 

“Es neko negribu risināt!”

Šī ir standartfrāze, ko saka sievietes brīžos, kad nevēlas uzņemties atbildību. “Es neko negribu risināt, es gribu kaut ko garšīgu un mīkstu plediņu!” – šādi skan frāze pilnā garumā.

Tulkojumā no sieviešu valodas tā nozīmē:

“Tu man jau apniki, dari visu pats, es tev vairs nekad nepalīdzēšu!”.

Ja nevēlies strīdu uz vietas, nomaini frāzi “es neko negribu risināt” pret “man vajadzīga neliela atelpa, parunāsim pēc pusstundas”.

 

“Tu taču esi vīrietis – dari kaut ko!”

Pasaulē diezgan daudz tiek runāts par dzimumu vienlīdzību, bieži izskanot viedoklim par to, ka sieviešu tiesības nereti ir apdraudētas. Taču grāmatas par vīriešu psiholoģiju autors Jorens Farels teic, ka arī vīriešu tiesības ir apdraudētas. Frāze “Tu taču esi vīrietis – dari kaut ko” citiem vārdiem skan kā “vīrieši neraud”, “esi īsts vecis” un “tas nav vīrišķīgi”. Visas šīs frāzes tiek teiktas ar mērķi manipulēt ar vīrieti un likt viņam justiem mazvērtīgam.

 

“Tu man nekad neko nestāsti!”

Tādi vārdi kā “nekad”, “nemūžam”, “mūžīgi” ir tie, kas nogalina mīlestību, jo šie vārdu jebkuru frāzi padara aizvainojošu. Vai tiešām viņš visu laiku kavē? Protams, ka nē. Vai tiešām viņš tev nekad nedāvina ziedus? Protams, ka dāvina.

Izvairieties no šīm “absolūtajām” frāzēm sarunājoties gan ar mīļoto, gan ar ģimenes locekļiem, gan draugiem un kolēģiem.

 

Lasi vēl: “Ož pēc raganas”; stāsts par spēcīgām sievietēm, kuru sarakstījis vīrietis

 

“Nebesī (nekaitini) mani!”

Šo frāzi lieto gan sievietes, gan vīrieši, bet biežāk to dara sievietes. Šīs frāzes mērķis ir izbeigt konfliktu jau tā saknē. Taču tas nedarbojas, jo patiesībā tas ir slēpts aicinājums uz strīdu.

Nesakiet “Tu man besī”, bet sakiet “mani kaitina, ka tu…”.

Tikai šādā veidā varēsiet konstruktīvi izrunāties.

 

“Es neesmu dusmīga!”

Vienā dienā sieviete grib sarunāties, bet jau nākamajā – vēlas pabūt viena. Kaitina viss un visi.

Ja tiešām nevēlies apspriest konkrētu tēmu, izmanto neitrālus vārdus. Saki, kā ir – esi nedaudz apmulsusi un pati nezini, kā reaģēt.

Vīrieti kaitina nevis konkrētās frāzes, bet gan izteiksmes veids un slēptā doma.

 

Avots: uznayvse.ru

Pievienot komentāru