7 lietas, ko sevi cienoša sieviete attiecībās necietīs

Ja dzīvē līdz šim neesi saticis sievieti, kura ir spēcīga un par sevi pārliecināta personība, tālāk dzirdētais, iespējams, tevi pārsteigs. Ņem vērā, ka, satiekot savā dzīvē sievieti, kura apzinās savu vērtību, visi vecie triki, kurus varēji izmantot ar savām iepriekšējām draudzenēm, nu vairs nestrādās. Sievietes, kuras neuzskata, ka vīrietis blakus ir apliecinājums viņu pievilcībai, parasti vīriešus biedē.

Ja reiz esi šādu sievieti saticis, tad zini, ko attiecībās darīt nevajag.

1. Melot

Acīmredzams ir fakts, ka attiecībās meliem nav vietas. Taču spēcīga sieviete šādu faktu pārdzīvos īpaši smagi. Un nav runa par lieliem vai maziem meliem. Stāsts ir par to, ka attiecībās meliem nav vietas. Labākais, ko vari darīt šādā gadījumā, ir atzīt savu vainu un izstāstīt, kāpēc esi to pieļāvis.

2. Izrādīt necieņu

Sieviete, kura ir pārliecināta par sevi, nepieļaus pret sevi necienīgu attieksmi. Viņa necietīs tavu necienīgo attieksmi arī pret apkārtējiem.

Viens no veidiem, kā šādai sievietei pierādīt, ka esi viņas cienīgs, ir izrādīt cieņu pret tev apkārt esošajiem cilvēkiem.

Būtībā cienīgu attieksmi ir pelnījuši visi šai dzīvē – gan pārdevējs veikalā, gan restorāna apkalpojošais personāls, gan visi citi nepazīstami cilvēki. Pat ļoti nepatīkamās situācijās necieņas izrādīšana nav pareizais lēmums.

3. Baidīties uzņemties atbildību par savu rīcību

Viens no labākajiem veidiem, kā jums demostrēt savas teicamās manieres, ir mācēt uzņemties atbildību, neskatoties ne uz ko. Tev jāspēj atbildēt par saviem vārdiem. Cilvēki, kuri mūždien meklē attaisnojumu savai rīcībai, izvairās uzņemties atbildību par radušos situāciju.

4. Demonstrēt savu nepārliecību vai nedrošību

Nepārliecību par sevi var traktēt dažādi. Viena no nepārliecības pazīmēm ir greizsirdība – jo īpaši situācijās, ja tā kļūst nekontrolējama.

Spēcīgas sievietes nevēlas atrasties sabiedrībā, kurā cilvēkiem trūkst pārliecības par sevi. Tas atklājas sīkumos-nelabvēlīgā attieksmē pret apkārtējiem un nespējā apkārtējos ieraudzīt patiešām labas īpašības.

Ja esi savā dzīvē saticis spēcīgu un par sevi pārliecinātu sievieti, tad tev neatliek nekas cits, kā savu nedrošību (ja tev tāda piemīt) atstāt ārpus savas dzīves.

5. Neturēt doto vārdu

Spēcīgas sievietes ir uzticamas un uz viņām var paļauties.

Mūsdienās ne uz visiem cilvēkiem var paļauties. Ja pastāvīgi neturi doto vārdu, jūsu attiecību tālākais liktenis ir izlemts.

 

Lasi vēl: Īsta sieviete nelūdzas.. Viņa pagriežas un aiziet – kad jūtas nenovērtēta

 

6. Neatbalstīt otru

Katra sevi cienoša sieviete zina, uz ko ir spējīga, tāpēc viņa nebaidās priecāties par citu cilvēku sasniegumiem.

Lai kas arī nenotiktu, tev viņa ir jāatbalsta. Un runa nav par to, ka viņai tavs atbalsts būtu akūti nepieciešams, nē, runa iet par to, ka tu ar savu attieksmi parādi, ka lepojies ar viņas panākumiem un apbrīno viņas spējas.

7. Beigt sacensties ar apkārtējiem vīriešiem

Šeit runa iet par to, ka vīrieši nereti vēlas apliecināt sev un visai pasaulei savu vīrišķību. Viņi sāk uzvesties gluži kā pāvi.

Īstam vīrietim nav nepieciešams pastāvīgi apliecināties un gūt pārliecību par to, ka viņš ir gudrāks vai spēcīgāks par kādu citu savas dzimtas pārstāvi.

Spēcīgs vīrietis vienkārši apzinās, ka viņš tāds ir, tieši tādēļ arī viņš zina, ka viņa otra pusīte var būt sieviete, kura arī ir spēcīga un par sevi pārliecināta personība.

 

Avots: dozakata.club

Pievienot komentāru