Īsta sieviete nelūdzas.. Viņa pagriežas un aiziet – kad jūtas nenovērtēta

Neesi tā, kura nesaprot mājienus. Dzīve ir pārāk īsa, lai to vienkārši notērētu ar cilvēkiem, kuri spējīgi mīlēt tikai sevi. Atceries – jūra ir plaša, un tajā vēl ir tik daudz neredzētu zivju!

Esmu droša, ka daudzām no jums dzīvē ir bijusi līdzīga situācija..

Tātad, viņa iepazinās ar puisi un viņai viņš iepatikās. Šķiet, ka viņam viņa arī iepatikās. Viņi sarunāja tikšanos. Un jā, tikšanās laikā gaisā bija jaušamas dzirksteles.. viņai šķita, jā – laikam tā ir mīlestība.

Viss bija jauki līdz tam brīdim, kad puisis saprata, ka viņa ir pārāk ieķērusies. Kad viņa sāka plānot abu tālāko dzīvi, tas kļuva par iemeslu tam, lai pazustu no viņas dzīves. Patiesībā viņš nevēlējās uzsākt nopietnas attiecības.

Viņa cenšas saprast, kas notiek, klusībā cer, ka mīļotais uzradīsies un visu paskaidros. Viņa skumst. Viņa nav gatava sev atzīt, ka viņš vienkārši par viņu zaudēja interesi.

Fakts ir un paliek fakts – šīm attiecībām ir jāpieliek punkts. Un šādu piemēru ir daudz. Tiklīdz viņa sāka kaldināt kopīgus nākotnes plānus, tā puisis pēkšņi nolemj attiecības pārtraukt.

Varbūt dažas meitenes domā, ka par mīlestību ir jācīnās un jāparāda puisim, no kāda zelta gabaliņa viņi ir atteikušies, ka vajag viņus nemitīgi bombardēt ar īsziņām un zvaniem, taču man jāsaka – apstājieties! Ja vien nevēlies, lai viņš tevi sāk uzskatīt par traku, nomierinies.. Tu ar to neko nepanāksi, tāpēc pārstāj par viņu domāt!

Neesi tā, kura nesaprot mājienus. Labāk uzvedies kā sieviete, kura zina, ka jāiet prom brīdī, kad tevi nenovērtē.

Tā vietā, lai raudātu spilvenā, labāk dodies ceļojumā vai iepazīsties ar jauniem cilvēkiem!

Vēlāk, kad atcerēsies par saviem iepriekšējiem pārdzīvojumiem, beidzot sapratīsi visas tās zīmes, kas liecināja, ka viņš nebija tā vērts. Priecājies, ka laicīgi tiki no viņa vaļā!

Nevajag veidot attiecības ar vīrieti, kurš nav gatavs uzņemties atbildību. Nevajag jukt prātā dēļ tiem, kuri nolemj tevi pamest.

 

Lasi vēl: Zināmas horoskopa zīmes, kurām 2019. gada pavasarī gaidāma lielā mīla

 

Dzīve ir pārāk īsa. Un jūra ir pārāk plaša, lai apstātos pie vienas zivtiņas un nepavērtos, kas apkārt notiek. Netērē laiku vīrietim, kurš mīl tikai sevi.

Jo stipras sievietes nelūdzas. Viņas vienkārši aiziet tad, kad jūtas nenovērtētas.

Lai tev viss izdodas!

 

Avots: kluber.com.ua.

Pievienot komentāru