7 vienkārši vingrinājumi perfektai sēžamvietai, augšstilbiem un kājām

Palēcieni ar augstu paceltiem ceļgaliem

Прыжки с высоко поднятыми коленями
Nedaudz saliec ceļus, rokas atpakaļ. Palēkties uz augšu, pie tam cenšaties pacelt ceļus pēc iespējas augstāk. Šis vingrinājums prasa vairāk piepūles, kā citi. Sākumā ieteicams veikt 3 piegājienus pa 10 reizēm ar minūtes pārtraukumu atpūtai.

Kāju šūpošana guļot uz sāna (augšstilba ārpusei)

Махи ногами лежа на боку (для внешней части бедра)
Apguļaties uz labā sāna, atbalstoties uz labās rokas, uzliekot uz tās galvu. Kreiso roku novieto sev priekšā. Lēnām paceļ un nolaiž kreiso kāju. Atkārto to pašu ar labo kāju. Šis vingrinājums savelk gurnu un sēžamvietas muskuļus.

Kāju šūpošana guļot uz sāna (augšstilba iekšpusei)

Махи ногами лежа на боку (для внутренней части бедра)
Ieņem sākuma stāvokli kā iepriekšējā vingrinājumā. Saliec kreiso kāju un noliek pēdu pie zemes, lai būtu stabilitāte, to var atbalstīt ar roku. Lēnām paceļ un nolaiž labo kāju. Atkārtojiet to pašu ar otru kāju.

Izklupieni ar hantelēm 

Выпады с гантелями
Nostājieties taisni, rokas turot gar sāniem, mugura nekustīga. Rokās turat hanteles. Taisiet izklupienus pa kārtām ar labo un ar kreiso kāju. Izklupiena laikā centieties iesēsties pēc iespējas zemāk, saliecot kāju 90 grādu leņķī. Ja nav pieejamas hanteles, tad var izmantot 0,5l plastmasas pudeles ar ūdeni.

Noliekšanās pie kājas ar soli sānis

Боковые наклоны с гантелями с зашагиванием
Nostājieties taisni, labajā rokā hantele, kreiso roku uzliek uz vidukļa. Solis pa kreisi, noliecieties uz priekšu, ķermeni pagriež pret labo kāju. Pieskarieties ar labo roku kreisajai potītei. Pie tam kreiso kāju saliec, bet labā paliek taisna. Atkārto to pašu otrai pusei.

Kāju stiepšana atpakaļ četrrāpus stāvoklī

Отведение ноги назад на четвереньках
Nostājieties četrrāpus – atspiežas uz plaukstām un uz labā ceļgala. Kreiso kāju turiet paralēli grīdai. Kreiso kāju paceļ pēc iespējas augstāk, lēnām atgriežoties sākuma stāvoklī. Atkārto vingrojumu ar otru kāju.

Pie noteikuma, ka regulāri tiks izpildīti visi šie vingrojumi, jūs noteikti iegūsiet labu formu un būsiet ideālu kāju īpašniece.

COMMENTS

Pievienot komentāru