8 noslēpumi, ko vīrieši nestāsta PAT mīļotajai sievietei

Tas ir tas, kas palīdz stiprināt jūsu attiecības, vai tieši otrādi – atsvešina! Un, lūk, par ko klusē vīrieši pat tad, ja ir iemīlējušies.

Viņš pārdzīvo par to, ka tu viņu pamet

Ja vīrietis ir iemīlējies, tad viņš pat domās baidās no tā, ka tiks pamests. Un tas ir dēļ tā, ka visticamāk reiz jau viņš ir ticis sāpināts. Tā kā vīrietim ir grūtāk pārdzīvot zaudējumu, viņi ir daudz ievainojamāki, bet citreiz vienkārši pat to neapzinās.

Vīrieši pārdzīvo par bijušajām

Jā, tā ir patiesība. Ja viņš kādreiz ir kļuvis par maldināšanas vai nodevības upuri, viņš to nekad neaizmirsīs. Atmiņas par bijušo viņu sāpinās. Tas nenozīmē, ka viņš pret šo sievieti izjūt mīlestību, bet arī nebūs vienaldzīgs.

Lasi arī: Kāda ir vīriešu attieksme pret apaļīgām sievietēm un celulītu

Dažkārt jūs būsiet pārāk garlaicīga

Viņam periodiski var trūkt jaunā un viegla uztraukuma, kas attiecību sākumā uzvārīja asinis.

Vīrieši parasti domā, ka nav pietiekami labi tev

Savādi, bet vīrieši bieži salīdzina sevi ar citiem vīriešiem, kuri jūs aplido. Arī jūsu bijušais neizbēga no šādām izjūtām – tas ir vairāk kā skaidrs. Bet, tā kā šādas šaubas viņam nedod nekādas priekšrocības, viņš slēps, ka šādas domas viņa galvā eksistē.

Viņš nav tāds, kā varētu šķist

Nē, šeit nav runa par izlikšanos, tas ir kaut kas tāds, kas patiesībā vīrietī pieskaras tai daļai, kas neaizsargāta un jutīga, nekā pirmajā acu uzmetienā varētu šķist. Viņš, iespējams, slēpsies no jums. 

Tev ir nepilnības

Neatkarīgi no tā, ko saka jūsu mīļotais, bet viņš pamana jūsu trūkumus. Un tie viņam ne vienmēr ir pieņemami. Kamēr jūs būsit kopā, viņš turpinās censties jūs “labot”. Tikai to darot, viņš būs smalkjūtīgs un gudrs, ja patiešām viņam rūpiet.

Viņš un viņa ambīcijas

Viņa ambīcijas vienmēr viņam būs pirmajā vietā. Pat tad, ja viņš tevi neprātīgi mīl. Dažreiz var gadīties tā, ka lielas izvēles priekšā starp tevi un savu sapni, viņš izvēlēsies savu sapni…

Visi vīrieši ir greizsirdīgi

Nav cilvēka, kurš nebūtu greizsirdīgs. Visi ir greizsirdīgi. Ja viņš nebaidās tevi pazaudēt, tad viņš vienkārši nemīl. Viņš var izlikties visai brutāls un neatkarīgs, taču bailes, ka jūs iemīlēsities citā, noteikti ir. Klusē, viltīgais!

Pievienot komentāru