Kāda ir vīriešu attieksme pret apaļīgām sievietēm un celulītu

Katrs vīrietis sev līdzās vēlās redzēt izskatīgu sievieti. Skaistums ir relatīvs, tāpat kā sieviešu un vīriešu gaume. Kāds mīl pikanto, kāds skābo, bet vēl kāds dievina sāļo.

To pašu varētu sacīt par ārējo izskatu. Jebkurā gadījumā visa esence ir mēra izjūtā. Mans darbs ir tāds, ka diezgan daudz laika sanāk pavadīt mašīnā, vērojot garāmejošos cilvēkus. Un, kā paši noprotat, vasarā īpaši ir kur piesiet acis. Īsas kleitas, gaišs apģērbs. Un divas problēmas. Un, nē, ne jau aptrakušie braucēji uz ceļa.

Par lieko svaru

Uzskatu, ka liekais svars ir sava veida problēma. Bet liekā svara līmenis var būt atšķirīgs. Tas var grozīties amplitūdā no 5 – 15 kilogramiem, kā arī ap 30. Tad kāda ir vīriešu attieksme pret lieko svaru?

Jāsaka diezgan skarbi. Pret resnām sievietēm vīriešu attiecas negatīvi, bet pret pilnīgām normāli. Kur šeit ir starpība? Lieki 5 – 15 kilogrami var piešķirt ne tikai ārēja izskata šarmu, bet arī personība var būt diezgan vilinoša. Kaut vai, lūkojoties uz klasiķu mākslas darbiem, sievietes ir formīgas un apetelīgas.

Lasi arī: Dažas pazīmes, ko vīrieši paslepus mīl vecākās sievietēs

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

COMMENTS

Pievienot komentāru