Apkaunojošs stāsts

Vasaras sākumā nolēmu, ka sevi jāsaved formā un sākšu tievēt. Vairākas reizes sāku diētu, pat aizgāju uz sporta zāli, bet pietrūka pašdisciplīnas un padevos. Tad nolēmu iet vieglāko ceļu un aptiekā nopirku zāļu tēju tievēšanai.

Vakaros dzert tēju man nepatīk, tāpēc aiznesu to no rīta uz darbu un uzvārīju. Pirms tam es nebiju dzērusi tējās un linstrukcijā nebija nekādi brīdinājumi, tāpēc man nebija ne mazājās nojausmas, kas ar mani notiks. Toties apraksts bija tik apburošs un apsološs. Vārdu sakot izdzēru tēju un dienas lielāko daļu pavadīju tualetē.

Pēc šī atgadījuma es visam atmetu ar roku un iemetu to darba atvilktnes tālakajā stūrī ar domu, ka tā lieliski palīdzēs pie aizcietējumiem.

Lasi arī: 15 padomi, kas jums palīdzēs 10 dienās kļūt krāšņākai

Un, lūk, pagāja nedēļa un manai kolēģei bija dzimšanas diena, viņa uzklāja galdu un mēs sākām svinēt. Aizsēdējāmies līdz tumsai. Daļa svinētāju veiksmīgi dzēra kafiju, es tajā skaitā, bet daži tēju. Vakara noslēgumā, kad sākām vākt galdu, trīs jaunas dāmas un kolēģis pēkšņi pielēca kājās un aizdrāzās no galda. Mēs smējāmies, ka gan jau negribēja palīdzēt vākt galdu, tāpēc tāda steiga.

Pagāja minūtes desmit, tad divdesmit, bet neviens no viņiem nenāca atpakaļ. Mēs jau visu esam novākuši un jāslēdz ciet telpas. Ejam viņus meklēt un ieraugām, kā gaiteņa galā no tualetes iznāk kolēģis, tad spēji atgriežas un skrien atpakaļ. Un tad es attapos. Aizskrēju uz virtuvīti, atrāvu atvilktni un skatos… Tējas paciņa pustukša.

Ar lielu kaunu jau gribēju atzīties, ka pie vainas tēja un atzīties, kad atcerējos, ka pirms pāris nedēļām no darba aizgāja kolēģe. Tā nu izstāstīju, ka mani bija piemeklējis līdzīgs liktenis un tēja piederēja viņa. Un nolēmu, ka, ja kādreiz izlemšu tievēt, tad tikai pašas spēkiem!

COMMENTS

Pievienot komentāru