Vai sieviete var būt dusmīga, tāpēc, ka viņai nav vīrieša?

Sabiedrībā pastāv uzskats, ka sieviete var būt pastāvīgi aizkaitināta, ja viņai nav vīrieša. Šo tēzi tiešā veidā sasaista ar “personīgās dzīves” trūkumu.  Vai tas ir tiesa?

Personīgās dzīves trūkums un slikts noskaņojums

Kad sievietes “personīgā dzīve” ir sakārtota un regulāra, viņa saņem labu endorfīnu devu, jo tā ir regulāra. Tas veicina labu omu un pacilātu garastāvokli. 

Sievietes dzīve ar vīrieti ir piepildīta maziem prieciņiem, visas grūtības tiek dalītas uz pusēm. Tādēļ šāda sieviete lielas labsirdīgāka. 

Taču ir arī medaļas otra puse. Kad vīrietis ir, bet prieka no attiecībām nav nekāda, sieviete var dusmoties arī tad, ja viņai ir regulāra dzimumdzīve.

Lasi arī: Meitene atnāca pie friziera ar “ligzdu” uz galvas un gribēja noskūt matus, friziere atteicās un veltīja tam 13 stundas

Daiļā dzimuma pārstāves noskaņojums, protams, ir atkarīgs no tā, vai viņai ir vīrietis, bet tomēr ne tikai no tā. 

Она злая, потому что у нее нет мужчины | Психолог Элина Тарутина ...

Ir arī pašpietiekamas sievietes, kuras dzīvo pilnasinīgu dzīvi, neskatoties uz partnera trūkumu. Tādas dāmas pārāk nepārdzīvo par sīkumiem, jo ir aizņemtas ar personīgo attīstību.

Kādas sievietes dusmojas vīriešu trūkuma dēļ?

Pastāv noteikts sieviešu tips, kuras bez vīrieša neredz dzīvei jēgu. Parasti viņām piemīt tādas īpašības, kā:

  • psiholoģiski nenobriedušas,
  • nosliece uz līdzatkarību,
  • infantilisms,
  • skaudība,
  • sevis nemīlēšana.

Ja dāmai piemīt šīs īpašības, tad viņas garastāvoklis ir stipri atkarīgs no tā, kas notiek viņas personīgajā dzīvē. Tādas sievietes negrib attīstīties, viņas priekšroku dod attiecībām, aizmirstot par sevi.

Piemēram, vai jūs esat sastapuši tādas sievietes, kuras ir zaudējušas darbu šķiršanās vai ģimenes strīda dēļ?

Konfliktēt ar tuviniekiem ir sāpīgi, bet nobriedusi sieviete saņems sevi rokās, izpildīs savus pienākumus, paskums, un sāks visu no jauna.

Vājas sievietes pārāk pārdzīvo attiecību trūkuma dēļ. Viņas burtiski vairs nespēj dzīvot.

Diemžēl, tas var beigties ar neirožu klīniku tieši šādā gadījumā. Lai tas nenotiktu, ir jāstrādā ar sevi.

Šeit runa nav par silikona implantiem vai botoksu, bet par karjeras veidošanu, draugiem un saviem vaļaspriekiem. Piepildīta sieviete lieliski noiet savu dzīves ceļu neatkarīgi no tā, ir viņai partneris vai nav.

Pievienot komentāru