Aldis Gobzems pametis Latviju: “Ja paliks esošā vara, es tad neredzu saviem bērniem nākotni Latvijā”

Saeimas deputāts Aldis Gobzems soctīklā “Facebook” publicējis garu ierakstu ar to, kamdēļ viņa soctīklos pazuda saturs.

Savā ierakstā viņš min vairākas lietas. Vienu no tām – viņš vairs neatrodas Latvijā un principā varot piedāvāt izīrēt vai pārdot savu māju Baltezerā.

Lasi arī: Kastēns par Krievijas agresiju: “Es domāju, ka tas viss beigsies ar to, ka…”

“Sveiki. Par visu pēc kārtas.

Pirmais. Kamdēļ manos soctīklos pazuda saturs? Ir dzīve pirms kara, kuras vairs nav. Un ir šodiena, cita realitāte. Es nedzīvoju pagātnē. Viss soctīklu pagātnes saturs ir bezjēdzīgs. Tāpēc tika izdzēsts. Ir cita situācija, citāda dzīve. Bildes dažviet nav nomainītas, jo fb neļauj dēļ kārtējā bana. Mani nobanoja, jo nopublicēju policijas man uzliktu sodu. Tik banāli vienkārši. Vakar jau rakstīju, dzīve nesākas un nebeidzas ar soctīkliem.

 

Otrs. Vai Tev viss kārtībā? Jā. Esmu kompānijā ar tiem, kuri mani mīl. Baigi labā štelle. Iesaku arī citiem. Maza piezīme. Nesen notika neadekvāts naida uzbrukums manai dzīvesvietai un secīgi tika apdraudēti mani bērni. Tā kā arī Latvijas policija mani vajā, nevis sargā, tad man bija jārīkojas pašam un jāpasargā mani bērni. Viņi nav Latvijā un neatgriezīsies tuvāko pusgadu. Ja iedzīvosies, paliks ārzemēs pavisam. Ja paliks esošā vara, es tad neredzu saviem bērniem nākotni Latvijā jebkurā gadījumā. Kaut vai izglītības un gaidāmās Latvijas nabadzības dēļ. Ir gudri laicīgi sagatavoties. Atvest atpakaļ vienmēr var paspēt. 

Lai lasītu tālāk, šķir nākamo lapu!

COMMENTS

Pievienot komentāru