Astroloģe Vasalisa Volodina sniegusi prognozes katrai zodiaka zīmei par 2021. gadu

Pazīstamā astroloģe Vasilisa Volodina sniegusi savu prognozi 2021. gadam. Viņa pastāstīja, kāds būs 2021. gads, kādi būs galvenie likteņa pavērsieni un kādas būs gada īpatnības katram no mums.

Astroloģe publicējusi video apskatu savā kanālā, kur detalizēti pastāstījusi par vissvarīgākajiem astroloģiskajiem notikumiem gaidāmajam 2021. gadam.

Tas būs nopietns notikums attiecībā uz finansiālo dzīvi, politiku un vidi kopumā. Saturns ir planēta, kas pārzina cilvēku tradīcijas un noteikumus, paradumus. Šī planēta maina savu zīmi, pārejot no Mežāža uz Ūdensvīru. Tas nozīmē, ka pārmaiņas cilvēku un sabiedrības dzīvē būs maigākas un plūdenākas.

Lasi arī: Izvēlies savu aci un uzzini savas dvēseles būtību – tas ir tavs lielais noslēpums

No otras puses, Urāns ir brīvības un revolucionāro pārmaiņu pārstāvis. Šī planēta atbalstīs vienkāršus cilvēkus, kuri vēlas mainīt dzīvi. 2021. gadā metodes būs maigas, tālas no revolucionārām un kategoriskām.

Tas attiecas arī uz katra personisko dzīvi. Ja vēlaties ienest pārmaiņas savā dzīvē, nav vērts to darīt bez kompromisa un skarbi. Mums rūpīgi jāizplāno sava rīcība. Nemainiet savu dzīvi, nešķirieties no cilvēkiem, nedomājot par to. Tas pats attiecas uz darbu.

 

Galvenais padoms visām zodiaka zīmēm

Centieties ķerties pie jebkādas iespējas. Vasilisa Volodina uzsver, ka 2021. gadā nedrīkst palaist garām iespēju mainīt savu dzīvi. Ir liela varbūtība, ka otra iespēja neparādīsies. Nepalaidiet to garām.

Cilvēki dalās divās lielās grupās – vieni cenšas neko nemainīt, bet otri maina absolūti visu. 2021. gads nav galējību laiks. Izvairieties no kategoriskuma, tiecoties pēc mērķiem. Tad viss būs kārtībā.

 

2021. gada finanšu izmaiņas

Nopietnas pārmaiņas nav vērts apsvērt. Valsts finanšu dzīve kļūs nedaudz stabilāka. Tas ir iemesls domāt par naudas saglabāšanu. Ja jums ir kādi neizmantoti naudas līdzekļi, astroloģe iesaka parūpēties par to saglabāšanu, ieguldot tos vai pārveidojot noteiktu summu citā valūtā.

Jupiters un Saturns Ūdensvīrā izraisīs pastāvīgas un neprognozējamas tirgus pārmaiņas. Vasilisa Volodina iesaka uzmanīties ar ieguldījumiem akcijās un vērtspapīros. Var gan palielināt savus ienākumus, gan arī nopietni izdegt. 2021. gadā noderēs talismani veiksmīgiem pirkumiem, jo ir risks tērēt naudu velti.

 

Šķir otru lapu, lai uzzinātu, kurām zīmēm 2021. gads būs vissvarīgākais un pārmaiņām bagātākais

COMMENTS

Pievienot komentāru