Nosaukts vecums, kurā sievietēm dzimst visgudrākie bērni

Mediķi ir nosaukuši par vislabāko sievietes vecumu bērnu dzimšanai. Paziņotais skaitlis nekādā ziņā nesakrīt ar jau noteiktajiem parametriem.

Saskaņā ar statistiku, uz šo šodienu  vidējais grūtnieču vecums ir 25-27 gadi.

Tomēr mediķi no Lielbritānijas ir izdarījuši jaunu secinājumu: optimālais  vecums bērna dzimšanai ir no 30 līdz 39 gadiem.

Lai paliktu stāvoklī, vidēji sievietei nepieciešams no 3 mēnešiem līdz pusgadam. Pēc ārstu vārdiem, šajā laikā organisma attīstība ir pilnībā pabeigta. Sievietes hormonālais fons ir normas robežās, bet intīmi muskuļi ir pietiekami elastīgi.

Lasi arī: Izvēlies savu aci un uzzini savas dvēseles būtību – tas ir tavs lielais noslēpums

Pētījumā tika iesaistīti gandrīz 20 tūkstoši bērnu. Zinātnieki veica ļoti vērtīgu novērojumu, par bērnu un mātes vecuma intelektuālo attīstību.

Izrādījās, ka visgudrākie bērni dzima tām, kuras dzemdēja vecumā no 30 līdz 39 gadiem. Bērni, kas dzimuši vecumā no 23 līdz 29 gadiem vai pēc 40 gadiem, attīstības līmenis ir zemāks par citiem bērniem.

Pēc akušieru-ginekologu domām, dzemdības 30-35 gadu vecumā ir bīstamas ar šādiem draudiem: asiņošana, placentas atslāņošana, paaugstināts dzemdes tonuss.

Lasi arī: Četrdesmit Vangas pravietojumi pēc dzimšanas gada un mēneša. Unikāla tabula!

No otras puses, šī vecuma sievietes būtībā jau ir sevi realizējušas un rūpīgi plāno grūtniecību, un tas pozitīvi ietekmē gan pašu dzimšanas procesu, gan mazuļa attīstību.

Avots: volkovysk un zvaigznutulks.com

 

Pievienot komentāru