Auto ar īpatnēju dizainu

Autodizains par godu vecajiem mājas telefoniem
Autodizains par godu vecajiem mājas telefoniem

 

Nav ne jausmas, cik droši ir braukt ar šo automobīli, kurš būtībā ir pārveidots pikaps. Ņemot vērā to, ka tieši uz vējstikla atrodas numuru pogas, redzamība no auto varētu būt ne gluži tā labākā. Taču ieraugot to uz ielas jūs noteikti pārņemtu nostaļģijas sajūta par vecajiem mājas telefoniem, kuri agrāk bija visplašāk izmantotais attālinātās saziņas līdzeklis.

 

Šis Mercedes ir ļoti, ļoti dārgs
Šis Mercedes ir ļoti, ļoti dārgs

 

Šis eksemplārs izceļas ar to, ka viss tā korpuss ir apzeltīts! Skrāpējuma gadījumā remonts noteikti izmaksā dārgāk, nekā vidusmēra automobīlim. Interesanti, cik daudz zelta tika iztērēts, lai noklātu visu korpusu?

Lasi vēl: Desmit automobīļu iedvesmoti mākslas darbi

 

 

Autotrusis
Autotrusis

 

Šis autolīdzeklis pārtaisīts tā, lai tā āriene atgādinātu trusi. Mīkstā, pūkainā ārienes apdare noteikti ļoti uzkrāj mitrumu, tādēļ nav ne jausmas, kā īpašnieks to pasargā no sapūšanas. Taču šis “pūkainis” viennozīmīgi atšķiras no vairuma braucamo, kurus var redzēt iesaistītus satiksmē.

 

Pieminot auto ar mīkstu ārieni, šis noklāts ar mīkstajām mantiņām
Pieminot auto ar mīkstu ārieni, šis noklāts ar mīkstajām mantiņām

 

Kādam bija sakrājies ļoti, ļoti daudz mīksto mantiņu. Šo mašīnu noteikti vajag sargāt no maziem bērniem, jo kādam no tiem varētu rasties vēlme paķert kādu no mīkstajām mantiņām līdzi. Kas mani izbrīna ir vai tur, kur šis auto ticis pārtaisīts par mīksto mantiņu krājumu, vai to neaptur uz ceļa policistu patruļas. Ņemot vērā, ka modifikācijām parasti jābūt reģistrētām, interesanti, kā tiek reģistrēts šī auto krāsojums?

 

steampunkcar

 

Šī diezgan īpatnējā vabolīte noteikti ir ar vienu no darbietilpīgākajiem karkasiem. Visu auto rotā grezni, mežģīņveida raksti. Ņemot vērā to, ka ārējā apdare šim VW Beetle sevī ietver vairāk caurumu, nekā vairums sieru, tas noteikti ir krietni vieglāks, taču aerodinamika noteikti rezultātā ir cietusi.

 

Šis Mercedes ir vēl dārgāks par iepriekšējo!
Šis Mercedes ir vēl dārgāks par iepriekšējo!

 

Kā šis var būt dārgāks par iepriekšējo? Gluži vienkārši. Iepriekšējais bija noklāts ar zeltu, savukārt šo auto rotā dimanti! Viens no dārgākajiem auto pasaule, šis noteikti uz ielām nekad neparādās un tiek izmantots ekskluzīvi kā apskates objekts.

 

 

Dubultautobuss
Dubultautobuss

 

Nezinu, cik daudz sver šāds stilizēts skolas autobuss, taču kādam radās ideja, ka ir jāsagatavojas gadījumam, ja braucot cauri kādam tunelim pēkšņi rodas kāda kļūme Visumā un Zemes pievilkšanas spēki nolemj kļūt pilnīgi pretēji.

 

Arahnofobi no šī var droši nebaidīties
Arahnofobi no šī var droši nebaidīties

 

Šis Volkswagen Beetle ir vairāk mākslas darbs, nekā braucamrīks. Par spīti zirneklīgajam izskatam, arahnofobiem no šī jābaidās nebūtu, jo auto ir precīzi 6 kājas, gluži kā vabolītei būtu jābūt. Jāvērš uzmanība arī uz priekšžokļiem, kas tam tikuši izveidoti. Izskatās, ka šis veidots tā, lai līdzinātos skarabejam.

 

Šagijs un Skūbijs noteikti ir busiņā un stumj pilnas māgas
Šagijs un Skūbijs noteikti ir busiņā un stumj pilnas māgas

 

Šis busiņš pārkrāsots un pārveidots par godu Mystery Machine (Noslēpumu atklājēju mašīnai) no multfilmas “Skūbijs Dū”. Multfilmas fani pacentušies godam, ne tikai izveidojot krāsojumu diezgan atbilstošu multfilmā redzamajam, bet pat pieliekot klāt gaismiņas zem korpusa.

Pievienot komentāru