Beidzot arī Pavļuts atklājis tuvāko datumu, kad varētu lemt par Covid-19 atvieglojumiem

Viņš atzīmē, ka vakcinācija un balstvakcinācija, tāpat kā kvalitatīvas maskas, ir vēl arvien efektīvi pasākumi gan grupu, gan individuālās aizsardzības līmenī, tāpēc tās svarīgi plaši lietot arī turpmāk. Par izņēmumiem varot diskutēt, balstoties uz risku analīzi.

Lasi vēl: Panāktas pirmās vienošanās par minimālās algas palielināšanu – lūk cik liela tā varētu būt jau 2023. gada pirmajā pusē

Kā ziņots, Ekonomikas ministrija informēja, ka ekonomikas ministrs Jānis Vitenbergs pirmdien Tautsaimniecības padomes ārkārtas sēdē, tiekoties ar uzņēmējiem un lielāko uzņēmējus pārstāvošo organizāciju pārstāvjiem, saņēmis “uzņēmēju mandātu” virzīt Covid-19 ierobežojumu atcelšanu un vakcinācijas sertifikātu darbības apturēšanu.

EM sagatavoto stratēģiju un uzņēmēju paustos viedokļus ministrs pirmdien prezentēšot arī koalīcijas partneriem sadarbības sanāksmē.

COMMENTS

  • <cite class="fn">Freiberga</cite>

    Steidzīgi atļaut strādāt tiem 62 tūkst., kuri nav potējušies. Ir jāļauj strādāt, kuri grib strādāt,lai celtu Valsts Ekonomiku, jo pietiekoši jau ir cilvēki, kuri negrib vai nevar veselības dēļ srrādāt un tos jāatbalsta Valstij. Jūs laikam atbalstat, lai bez darba palikušie nodzeras, bet pietiekoši jau bez tiem ir dzērāji. Potes sūtiet uz Valstīm, kur tās pietrūkst, bet negrūžiet tiem, kuri negrib, jo patreiz slimo vairāk potētie kā nepotētie. Esiet loģiski domājoši nevis Cirka Klauni, kuri locās citiem līdzi.

  • […] Lasi arī: Beidzot arī Pavļuts atklājis tuvāko datumu, kad varētu lemt par Covid-19 atvieglojumiem […]

Pievienot komentāru