Beidzot arī Pavļuts atklājis tuvāko datumu, kad varētu lemt par Covid-19 atvieglojumiem

Valsts prezidents Egils Levits ar veselības ministru Danielu Pavļutu diskutējis par aktuālo Covid-19 pandēmijas izplatībā, kā arī to, kā ierobežojumi varētu tikt pakāpeniski atviegloti, saslimstībai mazinoties.

Tiek prognozēts, ka omikrona uzliesmojuma maksimums drīz tiks sasniegts un līdz martam sāksies kritums, tāpēc 15. februāris ir tuvākais datums, kad Ministru kabinets varētu lemt par būtiskiem atvieglojumiem no 1.marta – pārskatot darbalaika, kvadrātmetru, skaita, slēgto nozaru un citus ierobežojumus.

Lasi arī: Pavļuta padomnieks atklāj precīzu laiku, kad Latvijā varētu tikt atcelti vairums Covid-19 ierobežojumu

Pavļuts skaidro, ka omikrona viļņa stabilizācija izglītības iestādēs ļauj piedāvāt diskusijai būtiskus atvieglojumus bērniem jau no nākamās nedēļas gan skolās, gan citur – pārskatot kontaktpersonu sistēmu un ieviešot citus drošības pasākumu atvieglojumus bērniem.

 

Lai lasītu tālāk, šķir nākamo lapu!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Freiberga</cite>

    Steidzīgi atļaut strādāt tiem 62 tūkst., kuri nav potējušies. Ir jāļauj strādāt, kuri grib strādāt,lai celtu Valsts Ekonomiku, jo pietiekoši jau ir cilvēki, kuri negrib vai nevar veselības dēļ srrādāt un tos jāatbalsta Valstij. Jūs laikam atbalstat, lai bez darba palikušie nodzeras, bet pietiekoši jau bez tiem ir dzērāji. Potes sūtiet uz Valstīm, kur tās pietrūkst, bet negrūžiet tiem, kuri negrib, jo patreiz slimo vairāk potētie kā nepotētie. Esiet loģiski domājoši nevis Cirka Klauni, kuri locās citiem līdzi.

  • […] Lasi arī: Beidzot arī Pavļuts atklājis tuvāko datumu, kad varētu lemt par Covid-19 atvieglojumiem […]

Pievienot komentāru