Pavļuta padomnieks atklāj precīzu laiku, kad Latvijā varētu tikt atcelti vairums Covid-19 ierobežojumu

 

Daniela Pavļuta padomnieks Kaspars Bērziņš nācis klajā ar informāciju par precīzu laiku, kad Latvijā varētu mīkstināt gandrīz visus Covid-19 ierobežojumus.

Vienīgie ierobežojumi, kuri varētu palikt –  maskas, sertifikāti un ierobežojot lielo pasākumu rīkošanu virs 3000 apmeklētājiem.

Bērziņš stāsta, ka  inficēšanās pieaugušo strauji pieaug, un to apliecinot ģimenes ārsti. Omikrona paveids vakcinētajiem cilvēkiem, lai arī esot vājāks, taču vienalga cilvēkus uz vairākām dienām izsitot no ierastā ritma, neļaujot iet uz darbu.

Lasi arī: Panāktas pirmās vienošanās par minimālās algas palielināšanu – lūk cik liela tā varētu būt jau 2023. gada pirmajā pusē

Tuvākajās divās nedēļās mēs redzēsim, ka saslimstības rādītāji ies uz augšu. Patiesībā mēs redzam tikai sākumu.

Mēs redzam, ka lielveikali saīsina darba laikus – nav klientu, cilvēki apslimuši, ir karantīnā, baidās iet uz veikaliem un vienlaicīgi – nav arī darbinieku.

Ģimenes ārsti ir pārstrādājušies, slimnīcas ir uz robežas, pašreiz tiekot galā, bet arī slimnīcās daudzi darbinieki slimo. Ja tagad visu atvērtu, situācija būtu vēl sliktāka,” uzsvēra Bērziņš, norādot, ka ierobežojumus pašreiz vēl nevar atcelt.

 

Lai lasītu tālāk, šķir nākamo lapu!

 

COMMENTS

Pievienot komentāru