Dejas māksla Maģisko sajūtu naktī

Sestdien, 4.maijā Gaujas Stāvo krastu Sajūtu parkā notiks krāšņais vasaras sezonas atklāšanas pasākums – Maģisko sajūtu nakts, kurā ikviens apmeklētājs varēs baudīt gaismu, krāsu un uguns saspēles maģisko burvību dabā. Pasākuma dalībnieku vidū arī šogad būs daiļas būtnes, kuras maģiskas sajūtas radīs caur deju kustībām.

Šī gada Maģisko sajūtu naktī graciozās būtnes ikvienu apmeklētāju ievilinās meža noslēpumainākajā vietā, kurā nereālais pārtop realitātē – Aizspogulijā. Dejotāji Maģisko sajūtu naktī ļausies improvizācijai, vadoties pēc vakara emocijām, sajūtām, muzikālā pavadījuma un vizuālā ietērpa. Daiļās būtnes vakara garumā izjutīs saderību ar meža mīmu tēlu un Valmieras Dizaina un mākslas vidusskolas (VDMV) apģērba nodaļas kolektīva radītajiem tērpiem no kolekcijas “Baltā”. Radītajos tērpos iekļautie sakrālās arhitektūras elementi daiļajām būtnēm un maģiskajam mežam piešķirs gaišumu, svētumu un tīrību.

Pasākumā piedalīsies dejotāji no deju centra “Kustību bāze”, kā arī no Valmieras Pārgaujas ģimnāzijas mūsdienu deju grupas “Flash” un Valmieras kultūras centra mūsdienu deju grupas “Baltā”. Dejotāji ar deju mākslas elementiem apmeklētājiem sniegs gaišu domu lidojumu un mazliet mistikas tēlu labirintos. Ikviens varēs spoguļoties graciozajās būtnēs un atrast sev tuvāko tēlu, ar kuru sasaucas katra iekšējās sajūtas.

Iegādājies biļetes šeit: https://www.voc.lv/sajutu-nakts-bilesu-iegade/ vai Vidzemes Olimpiskā centra kasēs – Rīgas ielā 91, Valmierā (VOC un Valmieras Peldbaseina kasēs), Jāņa Daliņa ielā 2 (Sajūtu parka kasē).

Biļešu cena iepriekšpārdošanā – 10 eiro, bet pasākuma norises dienā 4.maijā – 13 eiro.

Bērniem līdz 6 gadu vecumam (ieskaitot) un personām ar invaliditāti ieeja bez maksas.

“Maģisko sajūtu nakts 2019” sākums plkst. 21:00, ieeja pasākumā no plkst. 20:30.

Pievienot komentāru