Jūsu laulībā nekad nebūs sānsoļu, ja ievērosiet šos 5 ieteikumus

Ja laulības dzīvē ievērosiet 5 ieteikumus, sānsoļus nepiedzīvosiet. Vienmēr, protams, ir izņēmumi, taču kopumā partneriem neradīsies vēlme meklēt laimi ārpus laulības, ja attiecībās tiks apmierinātas vīrietim un sievietei tik svarīgas vajadzības. 

 

Sānsoļi ir nelaimīgas laulības simptomi, jo par iemeslu tam kļūst nepiepildītas ilgas laulības dzīvē. Nesaņemot laulībā to, kas ir tik svarīgs, partneris var doties meklējumos ārpus tās.

Ne katra ģimene spēj tikt galā ar krāpšanu, tāpēc labāk ir jau laikus sevi pasargāt no šīs pieredzes.

Saskaņā ar pētījumu, kura laikā tika analizētas 800 pāru attiecības, vērtētas tika īpašības, kuru dēļ partneris savu otru pusīti uzskata par neatvairāmu, un kas savukārt ievērojami pazemina vēlmi pēc sānsoļiem.

Lūk, kādi tie ir:

1. Sievietēm – tā ir vajadzība pēc maiguma. Kad vīrietis sievieti apskauj, dāvā ziedus, skūpsta, tura viņu aiz rokas, sieviete jūt, ka partneris viņu mīl kā sievieti.

Vīrietim – tā ir nepieciešamība izjust seksuālu pievilcību. Pāru terapijā bieži var dzirdēt sievietes sakām, ka no partnera nesaņem pietiekami daudz maiguma, un tas nereti kļūst par iemeslu tam, ka viņas nevēlas tuvību. Šīs divas lietas ir cieši saistītas – ja vīrietis neizrāda maigumu, sieviete nevēlas seksu, ja vīrietis nesaņem seksu, viņš nesniedz maigumu.

2. Sievietei – tā ir nepieciešamība sarunāties. Viņām ir svarīgi tikt uzklausītām, viņas vēlas, lai vīrietis uz viņas stāstīto reaģē emocionāli. Attiecību sākumā liela daļa laika tiek pavadīta sarunās, un sievietei šķiet, ka tas tā būs vienmēr. Lai sieviete justos laimīga, viņai nepieciešamas aptuveni 15 stundu ilgas sarunas vienas nedēļas laikā, un tas ir laiks, kad viņa vēlas saņemt nedalītu partnera uzmanību. Tas aizņem aptuveni 2 stundas dienā.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Pievienot komentāru