Jūsu laulībā nekad nebūs sānsoļu, ja ievērosiet šos 5 ieteikumus

Vīrietim ir svarīgi, lai sieviete būtu labs draugs, ar ko kopā var labi atpūsties. Nereti attiecību sākumā sievietes ir gatavas pat doties līdzi mīļotajam makšķerēt zivis, skatīties futbolu un darīt citas lietas, kas vīrietim ir svarīgas, taču laulībā viņas mēdz no šī ieraduma atteikties. Reizēm ļauj vīram doties atpūtā vienam pašam, taču vīriešiem ir svarīgi, lai sieva būtu ieinteresēta viņa brīvā laika pavadīšanas pasākumos.

3. Sievietei nepieciešams saņemt no partnera godīgu un taisnīgu attieksmi. Viņai ir būtiski it visā just, ka vīrietis ir atklāts un neslēpj informāciju. Ja sievietei rodas aizdomas, ka vīrietis viņai melo, sieviete zaudē viņam ticību – tas viņai neliek justies droši.

Vīrietis izjūt nepieciešamību sev blakus redzēt pievilcīgu sievu. Šai vajadzībai ir divas lomas: viņam ir iespēja sabiedrībā parādīt, cik skaistu sievu viņš ir apprecējis, un partnerattiecībās viņam nepietiek tikai ar sievu, kas labi tiek galā ar mājas soli, – viņi vēlas sev blakus redzēt pievilcīgu sievu.

4. Sievietei ir nepieciešama finansiāla stabilitāte – noteikts naudas daudzums. Iespējams, ka naudas nekad nevar būt par daudz, taču ir summa, ar kuru noteikti var apmaksāt visas nepieciešamās vajadzības un justies droši, nebaidoties par rītdienu. Sieviete vēlas justies droši arī brīdī, ja nolems no karjeras atteikties, bet visu laiku veltīs ģimenei.

Vīrietim ir nepieciešamība pēc omulīgām mājām. Vīrieši sapņo par to, ka, pārnākot mājās, viņus pie durvīm sagaidīs smaidīga sieva un priecīgi bērni. Viņi sapņo, ka sieva laipni aicinās atpūsties pirms gardu vakariņu baudīšanas. Pēc tam visi kopā dosies ārā kopīgā vakara pastaigā, pēc kuras bērni dosies gulēt, bet abi laulātie vēl viens otra apskāvienos pavadīs pāris stundas, mierīgi tērzējot, un pēc tam dodoties uz guļamistabu baudīt mīlas priekus.

Dzīvē var notiek savādāk, taču vajadzību pēc omulīgām mājām vīrieši izjūt spēcīgi.

 

Lasi vēl: Kāpēc no vīriešiem aiziet labas sievas

 

5. Sievietei ir svarīgi, lai vīrs būtu labs tēvs saviem bērniem. Šeit pat var teikt, ka sievietes vēlētos, lai tēvs bērniem kalpo par paraugu. Sievietes vēlas redzēt savus mīļos bērnus mīļā vīra rokās.

Vīrietim nepieciešams no sievietes puses dzirdēt apbrīnu. Viņam ir svarīgi lepoties ar sevi. Būtiski atšķirt novērtējumu no apbrīnas. “Tu esi malacis, tu esi foršs, tu esi labākais” – tas ir vērtējums. Sajūsma un apbrīna ir emocijas, kuras sievietē izraisa vīrieša uzvedība: “Es lepojos ar taviem sasniegumiem’, “Tu šodien esi tik glīti saģērbies un esi tik izskatīgs!”, “Es lepojos ar tevi, un jūtos droši tavā sabiedrībā”. Svarīgākais, lai sievietes vārdi ir patiesi un vīrietī raisa patiešām pozitīvas emocijas.

Ja partneru attiecībās šīs uzskaitītās vajadzības ir apmierinātas, viņi viens otru uzskata par neatvairāmiem un laulības saites ir ciešas, un ir balstītas uz mīlestību un uzticību.

 

Avots: lifedeeper.ru

Pievienot komentāru