“Es pati!” Lielākā kļūda, ko sieviete pieļauj attiecībās

Mūsdienu sabiedrībā ir arvien vairāk “neatkarīgu” un “spēcīgu” sieviešu. Viņas labi pelna, pašas sevi apgādā. Un tas nebūtu tik slikti, ja neatkarība neradītu arī dažas problēmas.

Tas no vienas puses ir labi. Sievietes ar talantiem nav apdalītas un mūsdienās viņas prot tikt galā ar daudz vairāk uzdevumiem, kā vīrietis. Bet problēmas rodas citā virzienā… Tā ir personīgā dzīve un attiecību fronte.

Lasi arī: Ja vēlies zaudēt svaru, sakārto galvu un veic eksperimentu!

Lielākajai daļai spēcīgo un neatkarīgo sieviešu nekādi neveicas privātajā dzīvē. Un viņām var būt pielūdzēji un attiecības, bet trūkst iekšējā gandarījuma. Laimes lielākoties nav.

Attēlu rezultāti vaicājumam “strong women”

Kāds ir iemesls?

Viens no galvenajiem iemesliem ir tāds, ka tad, kad pie horizonta parādās vīrietis, viņas ir pieradušas būt tik pastāvīgas, ka kliedz: “Es pati! Es pati visu izdarīšu!”

Nu un kas, ka kliedz? Nu labi, ja saka, ka izdarīt, lai izdara. Varbūt tā pat ir ērtāk.

Problēma slēpjas tajā, ka viena no vīrieša pamatvajadzībām attiecībās, ir justies vajadzīgam. Viņam ir jājūt, ka viņš sievietei ir vajadzīgs. Normālam vīrietim patīk, ka sieviete viņam kaut ko lūdz, nevis deklamē, ka pati var visu.

Vīrieši, kuri meklē “ērtas” sievietes un gaida, kad sieviete visu paveiks, patiesībā nemeklē sievieti, bet “mammu”. Viņi vēlas, lai viņiem noslauka pakaļu pat tad, ja viņam jau ir pāri 40.

Un sanāk tāds kā apburtais loks – patiesi stiprs vīrietis, ar kuru varētu veidot attiecības, nekavējoties bēg no “stiprām” sievietēm, un vājie nemitīgi pielīp… Bet sieviete nesaprot, kas notiek? Tas šķiet skaisti un gudri, un man ir viss, bet personīgajā pusē mutuļo nemainīgas problēmas un neveiksmes.

Secinājumi

Vai ir iespējams atbrīvoties no šī “lāsta”? Jā, protams. Un tas pat nav tik neiespējami.

Viss, kas ir jādara ir jātiek vaļā no attieksmes, ka – “Es visu varu pati!”

Saistīts attēls

Vai vīrietis vēlas palīdzēt? Bet, lūdzu, es ļoti par to priecājos! Vai vēlies samaksāt par vakariņām? Nav problēmu! Liels paldies… Ak, un manai automašīnai ir vasaras riepas un es nezinu, kā tās jamaina. Un normāls vīrietis jau jūtas kā varonis, kurš lido uz operāciju palīdzēt savai sievietei un jūtas labāk, kā jebkad!

Un tas nekas, ka to visu varat izdarīt arī pati.

COMMENTS

Pievienot komentāru