Francijas prezidenta sieva: Kā Brižita Makrona izskatījās jaunībā

Šī pāra mīlas un laulību stāsts ir ārkārtīgi netipisks. Turklāt priekš politiķa, kurš ieņem valsts galvu, tas ir liels izaicinājums.

Emanuēls iemīleja sievieti tad, kad viņa bija skolotāja. Brižitas pirmās laulības bija ir baņķieri Andrē Luisu Ozjēru ar kuru laulībā dzimsa trīs bērni: vecākais dēls Sebastians un divas meitas Tifenga un Laurence. Emanuels bija Laurences klasesbiedrs un viņš iemīlējās Brižitā kopš 15 gadu vecumā. 2007. gadā tas beidzās ar oficiālu laulību.

Pēc ekspertu domām Brižita ir viens no galvenajiem iemesliem, kāpēc Emanuelam tik jaunā vecumā izdevās kļūt par Francijas prezidentu. Brižita ir 3 bērnu māte un vecmāmiņa septiņiem mazbērniem.

Lasi arī: Kā izmainījusies “Skaistuma centra” direktore Anastasija, kuru 4 gadus atpakaļ aprunāja viss internets

Lūk, kā sieviete izskatījās jaunībā:

Brižita ir bijusi glīta. Tomēr savos 66 gados viņa vairs neizskatās tik labi.

фото из поисковой системы

Francijā, tāpat kā dažās citās Eiropas valstīs, nepastāv tāds plastiskās ķirurģijas kults kā Krievijā un ASV valstīs. Franču sievietes bieži izskatās daudz sliktāk nekā krievietes, bet tajā pašā laikā viņas jūtas lieliski un nejūt diskomfortu dēļ sava izskata. Dabiskais novecošanās process, kas ietver grumbu, pelēku matiņu un citu lietu parādīšanos, tiek uzskatīts par absolūtu normu. Un pielūdzēju, starp citu, šīm sievietēm mēdz būt krietini vairāk, kā varētu sākumā likties. Tas viss pateicoties pašapziņai un personības spēkam.

COMMENTS

Pievienot komentāru