Kāpēc sieviete, kurai ir mīļotais vīrietis, alkst dzīvot bez viņa

Katrs cilvēks, kas ir attiecībās, vismaz uz neilgu laiku vēlas no tām izrauties.

Jums līdzās ir pastāvīgs un drošs partneris, esat par 100% pārliecināta viņā, Jūsu mīlestība ir kvēla un kaislīga, savukārt attiecības harmoniskas un laimīgas. Vientuļās draudzenes neslēpjot apskauž, saka, cik ļoti Jums ir paveicies, un nopūšas, kad Jūs stāstāt par kopīgo laika pavadīšanu ar savu vīrieti. Turklāt arī pati zināt, ka Jūsu dzīve ir tieši tas, ko gribējāt un sapņojāt. Bet dažreiz ir kauns no sajūtas, no kuras Jūs bēgat un negribat sev atzīties, – Jums gribas vieglprātīgi paņemt dažas mantas un aiziet.

Jūs sapņojat kļūt par vienu no tām vientuļajām, bet patiesībā brīvajām draudzenēm – dzīvot sev, nevienam neatskaitīties, iet uz randiņiem ar dažādiem vīriešiem, neiespringt par vakariņām, negludinātiem krekliem un gulēt zvaigznītē pa visu gultu.

Attēlu rezultāti vaicājumam “Почему женщина, у которой есть любимый мужчина, мечтает жить без него”

Šīs domas burtiski kā indīga čūska pārņem Jūsu prātu, Jūs mērķtiecīgi tās aizvairāt, jo lieliski saprotat, ka spēcīgas attiecības un klātesošs partneris ir tas, kas Jums vajadzīgs.

Lasi arī: Sieviete, kurai bija alerģija pret grūtniecību. Paskaties, kas notika ar viņas vēderu!

Nav jākaunas un jābaidās no saviem sapņiem par vientulību, jo dažkārt šādas domas ir visiem, arī tiem, kuri ir ļoti laimīgās attiecībās.  Tā ir mūsu psiholoģijas daļa un laiku pa laikam vēlme bēgt no visa ir absolūti normāla parādība.

Šķir otru lapu un lasi tālāk!

Pievienot komentāru