Kāpēc sieviete, kurai ir mīļotais vīrietis, alkst dzīvot bez viņa

Kāds ir iemesls notiekošajam?

Kā parasti mēdz būt šādos gadījumos – iemesls slēpjas mūsu psiholoģijā un zemapziņā. Parasti domas par laimīgo vientulību mums atnāk, kad ir nesaprašanās un krīze attiecībās, kad konfliktu un strīdu ar partneri ir vairāk nekā pozitīvo emociju.

Vēl viens faktors – sevis salīdzināšana ar citiem, tām pašām brīvajām draudzenēm. Skatoties uz viņu ārējo dzīves pusi, mums šķiet, ka, lūk, šī ir laime. Nevajag atskaitīties, klausīties krākšanu naktīs, var pavadīt laiku, ar ko vēlies, un tērēt naudu tikai uz sevi.

Tūlītēja vēlme iesit pa galvu un saka – es arī tā gribu. Bet, protams, mēs saprotam, ka tā ir tikai viena medaļas puse, kas var izvērsties pavisam citādi.

Saistīts attēls

Tāpat par iemeslu brīvības alkām var būt vienkārša rutīna un nogurums – ikdiena, darbs. Turklāt ar laiku jebkuras attiecības nonāk stadija, kad cilvēki pierod viens pie otra. Ir būtiski pareizi uz visu paskatīties un laicīgi sākt rīkoties, jo mīlestība, galvenokārt, ir liels darbs.

Lasi arī: Neirologa padoms, kā bērniem priekšā jālasa! Jāzina ikvienam vecākam!

Ko ar to darīt?

Kopumā – neko. Būt pacietīgai, veikt kvalitatīvu savu jūtu analīzi, salikt visu pa plauktiņi un pateikt sev, ka šis ir vienkārši brīdis, kas jāpārdzīvo. Galvenais, nepadodieties emocionālajām vēlmēm, jo savārīt ir ļoti vienkārši, bet atgūt visu un pa jaunam veidot, mēdz būt neiespējami.

Vienmēr turiet sevī tēzi, ka vēlme būt brīvam laiku pa laikam ir mums visiem. Ir jāstrādā pie savas savienības, ieviest ko jauni un nebaidīties no iespējas runāt ar savu partneri, apspriest problēmas, jo tieši tā ir atslēga laimei un harmonijai.

Pievienot komentāru