Kā izmainījusies “Skaistuma centra” direktore Anastasija, kuru 4 gadus atpakaļ aprunāja viss internets

Kazaņas iedzīvotāja Anastasija Idrisova internetā kļuva pazīstama 4 gadus atpakaļ. Viņa darbojās skaistumkopšanas jomā. Nīdēji un piekritēji joprojām pauž emociju jūru, bet tam visam pa vidu Nastja ir ļoti izmainījusies.

Pirms notievēšanas

Vairāk kā skaidrs ir tas, ka mūsu sabiedrība īpaši izceļ tos cilvēkus, kuri kaut kādā veidā izceļas.

https://realnoevremya.ru

2016. gadā sociālajos tīklos izcēlās gluži vai vajāšana, kuras mērķis kļuva Anastasija, kur ir Skaistumkopšanas centra vadītāja. Sieviete uzstājās TV kanāla šovā, lai runātu par skaistumu un rūpēm par sevi. Publika uzskatīja, ka viņas esošais stāvoklis nav atbilstošs viņas izskatam. Pēc dažu cilvēku domām skaistumkopšanas vadītāja nevar svērt 170kg!

Lasi arī: Mīl, bet klusē: piecas patiesas pazīmes, kas liecina, ka neesat vīrietim vienaldzīga

Anastasijas izskats izraisīja veselu vētru, jo ļoti daudzi nespēja pieņemt to vēsti, kādu sieviete patiesībā nodeva sievietēm.

https://kazan.aif.ru

Pēc kiberhuligānisma uzbrukumiem Nastja sniedza interviju, kurā atklāja savu attieksmi pret internetā notiekoši. Sieviete  atklāja, ka viņai ir ļoti nepatīkami redzēt sev adresētus ļaunus un izsmejošus komentārus, tomēr viņa netaisās iesniegt oficiālas sūdzības.

Pēc kāda laika negatīvais vilnis pārgāja un visi par Nastju aizmirsta, līdz sieviete pieteicās tievēšanas šovam “Nosvērts un laimīgs” un brīdī, kad šovā bija pieteikusies svēra 176 kg.

https://ctc.ru

Projekta laikā sievietei izdevās zaudēt 30 kilogramus, taču viņa neapstājās un radikāli mainīja savu uzturu, sāka nodarboties ar sportu un sāka analizēt savu attieksmi pret dzīvi.

Šķir otru lapu un uzzini, kā Anastasija izskatās tagad!

COMMENTS

Pievienot komentāru