Mīl, bet klusē: piecas patiesas pazīmes, kas liecina, ka neesat vīrietim vienaldzīga

Vīrieši jau kopš mazotnes izjūt grūtības izrādīt savas jūtas. Viņiem ir ļoti grūti pateikt ”Es tevi mīlu!”. Bet ir dažādas pazīmes, kas liecina, ka vīrietis ir ieinteresēts. 

Viņš izrāda rūpes

Izrādot rūpes, vīrietis domā, ka viss būs saprotams arī bez liekiem vārdiem. Tādas frāzes, kā ”Vai tu jau paēdi?”, ”Kā pagāja tava diena?”,”Vai tu neesi pārāk plāni saģērbusies?”, jau ir signāls par to, ka viņš nav vienaldzīgs. Ja jautājumiem pievienojas kafijas ieliešana, mašīnas durvju atvēršana, maisiņu atnešana no veikala, tad droši vari domāt, vai jums šis vīrietis ir vajadzīgs, jo savu izvēli viņš jau ir izdarījis.

Viņš nežēlo priekš jums naudu

Vīrieši paši par sevi ir mazliet skopuļi. Viņi nevar iedomāties dzīvi bez atliktas summas, nesaprot sievietes ikdienas tēriņus, neredz jēgu jauna apģērba pirkšanā. Sarakstu varētu turpināt līdz bezgalībai. Tāpēc, ja vīrietis sāk tērēt priekš jums naudu, kaut nelielu, tas jau ir apliecinājums simpātijām pret jums. Apmaksāts rēķins kafejnīcā, skaists puķu pušķis, mīļš pārsteigums – tieksme pēc sievietes pārspēj vīrieša ekonomiju. Tas ir signāls par vēlmi veidot attiecības.

Attēlu rezultāti vaicājumam “how to know if a man loves you”"

Viņš vienmēr labi izskatās

Laikam nav neviena vīrieša, kas izskatās kā pasaku princis katru dienu. Elegants apģērbs, noskuvies, kārtīgs matu sakārtojums. Viņš taču nezin, kad tieši satiks sev interesējošo subjektu, tas ir – sievieti. Ja vīrietis izjūt simpātijas pret konkrētu sievieti un zina, ka šodien jūs satiks, tad nepieļaus nekādu paviršību savā izskatā. Tīrs, izgludināts apģērbs, apgriezti mati, noskūta bārda, patīkams odekolons, nospodrināti apavi – to visu sieviete var vērot pie katras tikšanās reizes. Pavērojiet – vabūt visa šī centība ir dēļ jums.

Viņš nenolaiž acis no jums

”Vīrieši mīl ar acīm” – pazīstama frāze, kas atbilst patiesībai. Ja jūs patīkat vīrietim, tad viņš neizlaidīs jūs no sava redzesloka. Pamēģiniet negaidīti paskatīties uz viņu – jūsu skatieni sastapsies. Protams, viņš izliksies, ka tas bija nejauši, ka skatiena objekts bija vitrīna aiz jūsu muguras. Lai pārvarētu dabas doto un ieaudzināto kautrību, ļaujiet saprast, ka neesat pret iepazīšanos. Nenovērsiet skatu, pasmaidiet. Iedvesmotais vīrietis nelaidīs garām iespēju, ja sapratīs, ka ir  pretimnākšana.

Attēlu rezultāti vaicājumam “how to know if a man loves you”"

Viņš ”nejauši” jums pieskaras

Nav iespējams dienā desmit reizes nejauši pieskarties rokai, plecam. Ja tā notiek, tad pievērsiet uzmanību, vai tas notiek arī citiem cilvēkiem apkārt. Visticamāk, ka nē. Droši var pieņemt šos ”nejaušos” pieskārienus, kā aicinājumu tuvākai saziņai. Pieskarties rokai vai maigi apskaujot, vīrietis izrāda siltas jūtas un rada sev ilūziju par tuvākām attiecībām. Viņš cenšas noskaidrot, vai sievietei pieskārieni ir patīkami. Ja sieviete ir gatava tuvāk iepazīties, tad var pieturēt roku vai  pieskarties atbildot. Tas būs kā signāls par ieinteresētību. Der atcerēties, ka arī vīrieši jaunībā skatījās tās pašas romantiskās filmas, lasīja tās pašas grāmatas, kur varoņi satiekas skatieniem, notrīs no pieskārieniem, saprot klusējošos signālus, kas izsaka jūtas. Nespējot pārvarēt kautrību viņi meklē atbildi skatienos, pieskārienos. Ja gribat atbildēt: atbalstiet spēli. Varbūt tas ir nopietni!

Pievienot komentāru