Briesmīga ārstu attieksme pret sievieti ar augstu temperatūru un sāpošu sānu! Personīga pieredze

Kāda sieviete dalījusies neapskaužamā stāstā:

“Nu tā…..
Beidzot laikam ir pienākusi mana kārta izteikt savas domas. Šoreiz (un cerams, arī pēdējo) par medicīnas sistēmu un ārstu attieksmi pret pacientiem…
Sāpēja sāns 3 dienas. Pasāp, pāriet, pasāp, pāriet. Pretsāpju medikamenti nepalīdz. Tad nu naktī no 5 uz 6 janvāri plkst 2.00 tiek izsaukti ātrie – sāns sāp nu jau neizturami, temperatūra 37.4 (nekas traks, bet iekaisuma temperatūra).
Atbrauc Saulkrastu NMPD (šoreiz es biju pie apziņas un visu atceros).

Lasi arī: Par ko runā akušieres un ārsti dzemdību laikā. Personīgi “dzirdētais”

Nezinu kas bija par ārstiem, bet sieviete blondiem matiem ( ļoti laipna un iejūtīga, paldies!), bet otra, kura mani iztaujāja – gribētos satikt un pateikt “PALDIES” Gados jauna, nelaipnības kalngals. Ienāca iekšā, laikam bija gulējusi un tika iztraucēts miegs. Mana kaķene man gulēja cieši blakus, jo tad, kad man ir slikti, viņa vienmēr ir klāt. Pirmais – aizvācat prom kaķi. Es kaķeni patišinu prom, bet viņa nāk atpakaļ. Viņa vēlreiz – aizvācat kaķi! Ok, kaķis tiek aiznests uz citu istabu un aizvērtas durvis. Tas viss vēl ok – iespējams, viņai taisnība, bet to visu var pateikt savādāk un ar savādāku attieksmi. Nākamais – kas par sūdzībām? Saku, ka sāp sāns. Viņa man saka: pavirzaties tuvāk man, es taču netieku jums klāt!

Es domāju, ka es nesadzirdēju labi….. Viņa vēlreiz , jau dusmīgi: pavirzaties pie manis!!! Kamēr draugs attieksmi neizturēja un pateica viņai: viņai ļoti sāp un nevar īsti pat pakustēties, kur pavirzīties?! Tad viņa – ok, kaut ko izdomāšot. Tausta, apskata, jautā visu ko šausmīgā tonī… Visu jautā 2 reizes, tā itkā es nesaprastu, lai runājot skaļāk, jo nedzirdot. Tajā brīdī jau viņa sēdēja pie galda ar muguru pret mani. Draugs atbild manā vietā, tas viņai neder, jautā man, es jau esmu nogurusi no jautājumiem. Beigās tiek pieņemts lēmums par hospitalizēšanu uz Gaiļezeru. Paziņo lai ģērbjos un nāku lejā!!!!!!

Nepiedāvāja palīdzību, pat nesagaidīja kamēr saģērbjos, nogāja lejā, iekāpa mašīnā un gaidīja kamēr nāku. Draugs mani burtiski nostiepa pa kāpnēm, mašīnai durvis ciet, tad tā sieviete ar blondiem matiem padeva man roku, palīdzēja iekāpt, savukārt tā vnk sēdēja šoferim blakus, pat nepaskatījās uz mūsu pusi, ne uzprasīja kontakttālruni, ne paziņoja uz kurieni mani vedīs!!!

Braucot uz slimnīcu, viņa visu ceļu runājās ar šoferi un nevienu reizi neuzjautāja par pašsajūtu, par to rūpējās tā otra sieviete, kura sēdēja ar mani. Tad apsedza, tad atsedza, jo temperatūra tikai kāpa un slimnīcā jau bija 38°
Mani aizveda, tā arī es to sievieti vairs neredzēju. Bet gan man sanāks kādreiz pateikties par lielisko attieksmi!
Novēlu lai Tev veicas un nekad nesanāk saskarties ar šādu te “cieņu” pret svešu cilvēku!

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

COMMENTS

Pievienot komentāru